Policija u Baru pronašla preko 160 kilograma marihuana, uhapšene dve osobe

Akcija policije na regionalnom putu Virpazar – Ostros u selu Godinje

  • 0
Bar, zaplenjena droga, marihuana Foto: Uprava policije Crne Gore

Pripadnici Centra bezbednosti Bar su u zajedničkoj aktivnosti sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije uhapsili dva lica kod kojih je pronađeno oko 161 kilogram marihuane.

Barska policija je, postupajući na osnovu operativnih informacija, na regionalnom putu Virpazar – Ostros u selu Godinje izvela operativno takticku  radnju zaseda i zaustavila vozilo nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao A.D. iz Nikšića a za kojeg su postoji sumnja da je prehodnica drugom vozilu u kojem se prevoze narkotici, navodi se u saopštenju.

Bar, zaplenjena droga, marihuana Foto: Uprava policije Crne Gore

Kontrolom vozila podgoričkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.Z. (21) iz Nikšića, a koji se kretao iza prethodno zaustavljenog vozila, policija je pronašla opojnu drogu marihunu ukupne težine oko 161,3 kilograma.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se A.D. i M.Z. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA