≫ 

Lagao da je pao niz stepenice, policija u šumi našla zakopan automobil: Bizaran slučaj na Hvaru

Mladić je primljen u splitsku bolnicu s teškim povredama, a onda je počelo da se odmotava klupko veoma neobične priče

  • 1
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

Mladić (25) koji je protekle sedmice s Hvara teško povređen doveden u splitsku bolnicu, lekarima je rekao da je pao niz stepenice, a ustvari je imao saobraćajnu nesreću nakon koje je zakopao automobil kako bi prikrio dokaze, saznaje Index u splitskoj policiji.

U policiji kažu da su još u četvrtak obavešteni da je 25-godišnjak s teškim povredama prebačen u splitsku bolnicu i da je lekaru rekao da je pao niz stepenice. Međutim, policija je u tome uočila nelogičnosti i nejasnoće.

- Obzirom na utvrđene nelogičnosti i to da je 25-godišnjak do sada evidentiran kao počinilac saobraćajnih prekršaja, nastavili smo da prikupljamo informacije i došli do saznanja kako postoji mogućnost da je imao nesreću radi čega smo napravili detaljan obilazak lokalnih puteva koje vode od Jelse i Vrisnika prema drugim obližnjim mestima. Između mesta Zavala i Ivan Dolac uočili smo sveže tragove kočenja i bočnog zanošenja vozila, odnosno mesto gde se verovatno dogodila saobraćajna nesreća. Međutim, tamo su pronađeni samo delovi vozila, ali ne i vozilo - saopštili su iz splitske policije.

Naveli su i da su daljnjim radom na terenu došli do saznanja da se na tom mestu dogodila nesreća te da je vozilo najverovatnije uklonjeno i skriveno kako se za nesreću ne bi saznalo.

Policija je potom 29. januara u šumi u blizini mesta Vrisnik pronašla veći nasip sveže zemlje, a ispod nje zakopan automobil čije su delove policajci pronašli na mestu saobraćajne nesreće.

Istrgom je utvrđeno postojanje sumnje da 25-godišnjak nije prilagodio brzinu stanju i uslovima na putu usled čega je izazvao nesreću s materijalnom štetom, a vozilom je upravljao pre sticanja tog prava.

Zbog toga je protiv njega nadležnom prekršajnom sudu podnesen optužni predlog, a policija nastavlja da istražuje ovaj slučaj domišljatog prikrivanja nesreće s kakvim se još nisu susreli.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde, na mestu mrtva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA