Pet vozila zatrpano u obrušavanju zida i zemlje u Herceg Novom

Načelnica Službe Komunalne policije i inspekcijskog nadzora kazala je da su uzrok obrušavanja najverovatnije padavine proteklih dana

  • 0
Herceg Novi, trg, panorama grada centar, palma palme Herceg Novi / Foto: Shutterstock

Velika međa sa kamenjem i zemljom obrušila se jutros oko pet sati na parking Rent-a vila u Herceg Novom, prilikom čega je zatrpano pet vozila, javlja Radio Jadran.

Nema povređenih, a meštani navode da, osim na vozilima, nije pričinjena šteta na drugim objektima.

Načelnica Službe Komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Bošković potvrdila je Radiju Jadran da je prijava kol-centru podneta u jutarnjim časovima, da je došlo do urušavanja zemlje koja se nalazi na privatnoj parceli ispod donje terase Gradske kafane.

- Prilikom kontrole je konstatovano da se obrušilo oko 15 metara kubnih zemlje, sa parcele u privatnom vlasništvu. Zemlja se obrušila takođe na privatnu parcelu u ulici Krsta Bata Vrankovića, u kojoj je bila i metalna nadstrešnica kao i tri vozila na kojima su nastala oštećenja, odnosno pričinjena je materijalna šteta. S obzirom da je reč o privatnoj parceli, inspektori Komunalne policije nemaju nadležnost za postupanje. Zaštitu prava oštećene strane mogu tražiti sudskim putem - kazala je Bošković, kako prenosi Radio Jadran.

Dodala je da su uzrok obrušavanja najverovatnije padavine proteklih dana koje su “natopile” zemlju.

Video: Pojavilo se klizište na delu puta Kragujevac- Batočina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA