≫ 

Gradonačelnik Bijeljine o "audiju" koji vozi: "Zaradio sam taj auto orući njive i gajeći bikove"

Petrović, inače po struci doktor medicine, od malih nogu se bavi poljoprivredom

  • 21
Ljubiša Petrović

Foto: Printscreen/Youtube/ Independent TV station "Arena"

Crni "audi", kojim svako jutro na posao dolazi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, mnogima je zapeo za oko, pa gradom kruže svakojake verzije o poreklu ovog automobila, prenose tamošnji mediji.

Bilo je čak i priča da je gradonačelnikov privatni “audi” kupljen „novcem od politike“, iz nekih „crnih fondova“, navodi "Srpskainfo". Petrović u izjavi za taj portal otkrio da je automobil pošteno zaradio, orući njive i gajeći bikove na porodičnom imanju u Donjem Crnjelovu.

- To je polovan automobil. Bio je star pet godina kad sam ga kupio, a platio sam ga isključivo novcem zarađenim od poljoprivrede - kaže Petrović.

Njegovi roditelji su mu, kaže, pričali da se nekad novi auto mogao kupiti ako prodaš pola hektara kupusa, ali danas nije tako.

Ipak, uspešan poljoprivrednik i danas može da kupi solidan auto. Mi smo imali nekoliko dobrih godina na imanju i, eto, skupilo se za moj “audi”. Uostalom, nedavno smo prodali 17 bikova po 1.270 evra. To je više nego što je plaćen moj auto – kaže Ljubiša Petrović.

Dodaje da se priča svašta, pa i da ima dva stana, jedan u Bijeljini i jedan u Srbiji.

- Nemam stan, živim s roditeljima na selu, ali polako, strpljivo, ako bude zdravlja i stan će doći na red - kaže Petrović i dodaje da ništa ne krije i da će svu svoju imovinu uredno prijaviti.

LJubiša Petrović

Foto: Printscreen/Youtube/ BN TV

Petrović, inače po struci doktor medicine, od malih nogu se bavi poljoprivredom. I danas živi s majkom Dragicom i ocem Sretenom na imanju u zaseoku Vrulja u bogatom semberskom selu Donje Crnjelovo, prenosi ovaj protal.

Petrovići u svom voznom parku imaju tri automobila: otac vozi “golf 3”, sin “audi”, a mama Dragica starog “golfa” dvojku.

LJubiša Petrović

Foto: Printscreen/Youtube/ BN TV

- Moraću sebi kupiti neki noviji automobil. Ovaj je dobar za pijacu i kada treba nešto da obavim u selu, ali ipak, kada pođem na svadbu ili u goste u drugi grad, valjalo bi mi da vozim nešto bolje - kaže Dragica Petrović.

Video: Novinarka fizički napala portparola PU Bijeljina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj.

    7. februar 2021 | 18:59

    Rijetko pošten čovjek,zato smeta i smetače jer je poremetio Dodikove planove...

  • Cika Velja

    7. februar 2021 | 21:15

    Pre rata '90-tih momci iz Bijeljine su vozili najbolje motocikle u celoj Jugi...pre podne na traktoru,posle podne na besnom motoru! Meni je to uvek bilo vise nego posteno!!!

  • maja

    7. februar 2021 | 19:09

    Onaj ko zna kakvi su domaćini u Crnjelovu, koliko rade i da se za tradiciju u povrtlarstvu i stočarstvu iz ovog kraja znalo širom biše SFRJ njega neće začuditi što jedan čovek iz takvog sela ima auto koje ima. U Crnjelovu krize nije bilo ni za vreme rata, a neće je biti nikada sve dok je plastenika sa ranim povrćem, paprike, kupusa, lubenica i bikova,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA