≫ 

Narko dileri pod okriljem noći hapšeni u Crnoj Gori: Izvlačeni iz kreveta, pali zbog pola tone droge

- Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto pet vozila, gliser, pištolj i lovačka puška kao i vaga za precizno merenje, novac, više telefona i SIM kartica - navodi se u saopštenju policije

  • 5

U policijskoj akciji “Zamka” u Crnoj Gori uhapšene slobode 24 osobe, koje se terete za krijumčarenje velikih količina marihuane, iz pravca Albanije, preko teritorije Crne Gore, ka zemljama regiona i dalje ka zemljama Evropske unije, navodi se u saopštenju ministarstva unutrašnjih poslova te države.

U dosadašnjoj istrazi, prekidanjem krijumčarskih ruta koje su navodno koristili pripadnici ove kriminalne grupe u 11 pojedinačnih zaplena, pronađeno je i oduzeto pola tone marihuane.

Ista grupa se tereti za krijumčarenje dve i po tone marihuane, dodaje se u objavi za medije.

Uhapšeno je 15 osoba u Ulcinju, po jedno lice u Podgorici i Baru i sedam lica u Nikšiću.

- U opsežnoj akciji koju je sprovodio Odsek za borbu protiv krijumčarenja droga je učestvovalo 180 policijskih službenika... Izvršen je pretres na 30 lokacija, a slobode su lišeni S. U, A. K, I. LJ, M. R, D. K, B. I, A. M, I. K, D. D, S. Đ, D. M, E. N, N. V, M. K, P. K svi iz Ulcinja, R. P. iz Podgorice i Nj. V. iz Bara - piše u saopštenju.

Kako su istakli, u Nikšiću je policija stavila lisice na ruke I. P, a uhapšene su i osobe sa inicijalima B. P, T. P, R. K, S. V, S. M i P. D.

- Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto pet vozila, gliser, pištolj i lovačka puška kao i vaga za precizno merenje, novac, više telefona i SIM kartica. Imajući u vidu broj lica obuhvaćenih predmetom, količinu i kvalitet prikupljenih materijalnih dokaza jasno je koliki je značaj ovog predmeta srazmerno kapacitetima, jer bi ovaj rezultat bio odličan i za mnogo veće države i policijske službe - dodaje se u objavi za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanatos

    10. februar 2021 | 17:35

    Ali glavnog sefa i njegove ljude i dalje niko ne sme da dira....on na primorju uziva i vodi rat klanova

  • Sale

    10. februar 2021 | 16:28

    Ma sta me briga za Crnu Goru. Ko ce njima verovati kad je cela drzava kao jedna opstina. Svi se znaju i saradjuju. Svako je svakom neki rodjak.

  • nest

    10. februar 2021 | 17:03

    Skaljarci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA