≫ 

Novi detalji hapšenja Crnogoraca u BiH: Policija blokirala puteve, kriminalci uhvaćeni u pokretu

- Nakon pretresa svi su uhapšeni - kaže izvor sa tamošnje medije

  • 2
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Ilustracija, Foto: Marko Jovanović

Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je juče tri državljana Crne Gore na području Jahorine zbog sumnje da su počinili teška krivična dela.

Kako navode Vijesti uhapšeni su Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća.

- Policija je došla do informacija da se tri osobe nalazena području Jahorine i proverama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, posle koje je usledilo hapšenje - rekao je sagovornik "Srpskainfo".

Prema navodima tog izvora, policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapsi zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim delima oko droge i oružja, ali i zbog toga što se radi navodno o osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

- Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja - otkriva sagovornik portala "Srpskainfo".

Policija je zatim blokirala puteve na Jahorini i zaustavila je "golf 5" u kojem je bio Kršić i "golf 7" u kom su se nalazili Roganović i Sjekloća.

- Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i mesto u kom su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni – ističe izvor tog portala.

I dok mediji u regionu prenose da je Kršić član škaljarskog kriminalnog klana, iz crnogorskih bezbednosnih struktura ističu da je taj uhapšeni telohranitelj visokopozicioniranog člana kavačkog klana.

"Srpskainfo" tvrdi da su za Kršićem u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove poternice zbog razbojništava i drugih krivičnih dela u Srbiji i Visbadenu.

- Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama - dodao je izvor tog portala.

U akciji hapšenja crnogorskih državljana učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cevima.

Video: Sumnja se da su ovo ubice Slaviše Ćuluma koji je hladnokrvno likvidiran pred majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    11. februar 2021 | 11:45

    Hapsi državo samo hapsi,ne daj lopovima da dišu,čistite i očistite više jednom našu državu od tog šljama.....

  • Гаргамел

    11. februar 2021 | 13:36

    Некад је Голф био раднички аутомобил а данас га возе само мафијаши 😂 Шалу на страну, ови ликови су само фигуре одређених структура безбедносних служби.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA