≫ 

Tamara Zvicer locirana kod mesta gde su pohapšeni škaljarci: Meta im bila žena vođe kavačkog klana?

Policija proverava da li se boravak uhapšene trojke na Jahorini može povezati i sa Tamarom Zvicer, suprugom Radoje Zvicera, vođom kavačkog klana

  • 14
Tamara Zvicer Foto: Detective-info.com.ua

Na Jahorini, gde su juče uhapšena tri muškarca povezana sa škaljarskim klanom, trenutno je i Tamara Zvicer, supruga Radoje Zvicera, vođe suprotstavljenog, kavačkog klana, potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Policija proverava da li se boravak uhapšene trojke na Jahorini može povezati i sa Tamarom Zvicer, suprugom Radoje Zvicera, vođom kavačkog klana, jer je i ona, kako se navodi, na ovoj planini.

Zvicerova je u javnosti postala poznata kada je u Ukrajini, prilikom napada na njenog supruga, zapucala na napadače. 

Podsetimo, Radoje Zvicer je ranjen 26. maja kada su napadači pucali na njega u Kijevu nedaleko od zgrade gde je živeo. Dvojica napadača pucala su na Zvicera, a potom su zapalili “smart” automobil kako bi prikrili tragove, a zatim se dali u beg. Ubrzo su uhapšeni.

Veruje se da je upravo Tamarina reakcija spasla život njenom suprugu, koji se dugo oporavljao u bolnici od zadobijenih povreda. Napadači su uhapšeni nekoliko sati nakon pokušaja ubistva, i to u Odesi, dok su pokušavali da se dokopaju granice sa Moldavijom. Privedene su četiri osobe među kojima su dvojica Srba, Makedonac i Crnogorac.

Podsetimo, juče su u BiH uhapšena tri državljan Crne Gore zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, u sredu su oko 15:50 časova uhapšeni M. K., F. R. i B.S.

Prema saznanjima Vijesti uhapšeni su Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća, koji su navodno bliski kavačkom klanu.

Kako je javio ATV, uhapšeni Roganović povezuje se sa Ristom Miljanovićem, visokopozicioniranim članom škaljarskog klana koji je nestao. Kako se nezvanično saznaje, Miljanović je bio šef Roganoviću. Boban Sjekloća, drugi uhapšeni škaljarac, navodno je sestrić ubijenog Gorana Radomana. Ubistvom Radomana 2015. godine otpočeo je rat crnogorskih kriminalnih klanova koji traje i dan-dana

Video: Ovo je oružje kojim su rešetali Radoja Zvicera vođu kavačkog klana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    11. februar 2021 | 15:46

    Ovi kavčani i škaljarci zamršeniji od svih španskih serija zajedno, tj ni oni sami ne znaju da li su jedni ili drugi

  • Zvrk

    11. februar 2021 | 16:01

    Al spasavaju ove Kvcane,providno je sa ih ceo region stiti i sklanja bukvalno

  • Kiki

    11. februar 2021 | 15:54

    A ona samo puca puca puca ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA