≫ 

Mrežama se širi stravičan snimak zlostavljanja žene sa Daunovim sindromom u BiH

Snimak je izazvao lavinu komentara u kojima se najstrašnije osuđuje nasilje

  • 6
nasilje Printskrin: Instagram/sara_irma_ilda_ina

Društvenim mrežama širi se uznemirujući snimak, na kojem se vidi kako jedna devojka zlostavlja ženu sa Daunovim sindromom. Snimak je navodno nastao u Bihaću, a pojedini lokalni mediji obaveštavaju da je o svemu obaveštena policija Unsko-sanskog kantona.

Na snimku, koji nećemo objaviti zbog previše uznemirujućeg sadržaja, vidi se kako mlađa žena udara i vređa ženu koja ima Daunov sindrom.

Snimak je, prema rečima aktivistkinje Sare Bero koja je objavila snimak, nastao u Bihaću.

Na snimku se čuje kako kako devojka psuje nesrećnu ženu, i govori joj najstrašnije uvrede, a potom je i udara po glavi.

- Kravo jedna retardirana, piše se po papiru, ne po zidu. Silazi dok ti noge nisam polomila - čuje se na snimku, koji kruži mrežama.

Zlostavljana osoba, vidno uplašena, obećava da to neće više raditi.

Bero kaže da je žena koja je zlostavljala osobu s Daunovim sindromom snimak htela da pošalje majci, ali ga je greškom poslala prijateljici.

- Bravo za curu koja je ovo poslala jer da nije nje, niko ne bi znao kako ova jadna devojka živi s ovim monstrumom i njenom mamom koja je saučesnik u svemu ovome - objavila je Bero uz snimak iživljavanja.

Snimak je izazvao lavinu komentara. Ljudi su najstrašnije osudili ovakvo postupanje mlade devojke.

- Ne volim nasilje, ne volim tu reč ni da čujem, ali ovakve jade jadne treba dobro kazniti da im više nikad za nikad ne padne napamet da pomisle da ovo urade, a kamoli da urade. Jadan je i prejadan svako ko se iživljava nad drugima - stoji u jednom od komentara.

"Užas!", "Ovo je teško za gledati", "Kako je nije sramota", "Policija podhitno ovo da istraži", stoji u komentarima ispod snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    26. februar 2021 | 16:23

    Odmah 2.god zatvora.

  • Milka

    27. februar 2021 | 14:02

    Jos jedna cinjenica.Osoba,koju maltretira je njena tetka.Uzas!

  • dg

    26. februar 2021 | 17:59

    Samo se nadam da će nadležni organi sve poduzeti da se ovo istraži. Ako je i djelomično ovako, to je teška sramota i zlostavljanje jednog nejkog bića koja ima posebne potrebe. Svakako je za svaku sankciju zakonski predviđenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA