Darko Elez opsovao pri ulasku na aerodrom u Sarajevu i dobacio "Šta snimate?"

Na aerodromu je bio prisutan veliki broj policajaca

  • 20
Darko Elez Foto: Printscreen/Youtube/Klix.ba

Darko Elez (41) izručen je danas iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu, a helikopterom je prevezen na aerodrom u Sarajevu.

Pri ulasku na sarajevski aerodrom Elez je uz psovku dobacio: "Šta snimate?", prenosi portal "Klix.ba".

Kako ističu mediji, Elezovo izručenje je kasnilo, jer je njemu navodno pozlilo pred transport u Sarajevu, te je uz sebe imao medicinsku pratnju. Na aerodromu je bio prisutan veliki broj policajaca.

Kako navode tamošnji medija, izručenje u BiH realizovali MUP RS-a, Sudska policija BiH i Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) uz koordinaciju Interpola.

- Nakon izručenja, Elez je uz visoke mere sigurnosti transportovan u kompleks pravosudnih institucija BiH, gde će biti predat postupajućem tužitelju Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, državni kriminal i korupciju. Posle ispitivanja osumnjičenog, tužilac će odrediti dalje aktivnosti - navodi se u saopštenju nadležnih.

Podsećanja radi, BIH tražila je izručenje Eleza radi vođenja krivičnog postupka i suđenja pred tamošnjim sudom zbog krivičnog dela organizovanog kriminala.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine saopštilo je posle hapšenja Eleza u Beogradu da traži njegovo izručenje na osnovu potvrđene optužnice u predmetu poznatom kao "Lutka", kao i radi istrage koju zajedno sprovode to Tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, zajedno sa partnerskim institucijama regiona.

Video: Sigurnosna kamera u centru Sarajeva snimila trenutak udara zemljotresa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    3. mart 2021 | 21:50

    Li neko zna, kolika je cena sata prevoza vrteškom.... Ispod 1500-2000€ nije sigurno, x 2, i još X 2 sata....arčite narodne novce, mogli ste i običnim kombijem za 200€, narod ko narod, glup i zatucan, i treba ga po leđima!!

  • lol

    3. mart 2021 | 23:43

    Bjeze dvojica iz zatvora. Jedan kaze drugom: - Kako cemo napolju je snijeg? Drugi rece: - Sta nas briga imamo lance.

  • Miks

    3. mart 2021 | 22:26

    Kako ga skloniše odavde expresno da se ne čuje šta ima da kaže...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA