Knežević: O Krivokapiću mediji pisali kao da je sišao sa freske

Knežević je, gostujući u emisiji "Hit tvit" na Pinku rekao "da o njemu, kao prijatelju predsednika Srbije Aleksandra Vučica, mediji nikada nisu pisali tako pozitivno kao što je pisano o Krivokpiću i Abazoviću"

  • 1
Milan Knežević Printskrin: youtube/Centar - zvanični kanal

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je večeras da su aktuelni premijer i njegov potpsredsendik, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, posle pobede na parlamentarnim izborima, zahvalujući Demokratskom frontu, bili zvezde u regionalnim medijima.

Knežević je, gostujući u emisiji "Hit tvit" na Pinku rekao "da o njemu, kao prijatelju predsednika Srbije Aleksandra Vučica, mediji nikada nisu pisali tako pozitivno kao što je pisano o Krivokpiću i Abazoviću".

O Krivokapiću su, kazao je, pisali toliko pozitivno da se činilo kao da je, kako je rekao, "sišao sa freske".

Istakao je da, naravno, nema ništa protiv toga, ali je podsetio i da kada su došli na sahranu patrijarha Irineja u Beograd, Krivokapića, koji je tada bio mandatar, čekalo pet službenih automobila, a njega taksi.

- Samo hoću da kažem da sudeći po tome neće baš biti da je Srbija želela da gospodari Crnom Gorom - rekao je Knežević.

Kritikujući dalje premijera Krivokapića, koji se, kako je naveo, u stavovima veoma promenio u odnosu na Srbiju i Vučića pošto je postao premijer, Knežević je rekao da je najveći problem u tome što on ne ispunjava dogovorene principe nakon parlamentarnih izbora.

Trebalo je, dodaje, da poništi odluku o proterivanju srpskog ambasadora Vladimira Božovića, ali to nije učinio jer je, kako je rekao, za to dobio nalog od nekih ambasada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA