≫ 

Oglasila se stranka Mila Đukanovića povodom izbora u Nikšiću: "Pokazali smo dominantnost"

- Pokazali smo dominatnost, jer je evropski put jedini put razvoja i prosperiteta - istakla je ona na konferenciji za medije

  • 10
NIkšić, Sanja Damjanović Foto: Printscreen/RTCG

Dr Sanja Damjanović, nosilac liste Evropskog tima za Nikšić, rekla je večeras da je ta politička frakcija odnela ubedljivu pobedu na izborima u Nikšiću.

- Ostvarili smo ubedljivu pobedu osvojili smo preko 40 odsto, pokazali smo dominantnost jer je evropski put jedini put razvoja i prosperiteta. Ovo nije dovoljno da sami formiramo vlast. U svakom normalnom društvu bi našli partnera i uspeli da sprovedemo naš superiorni program, nadam se da ćemo realizovati koaliciju - rekla je Damjanović.

Ona se zahvalila svima "koji su uvideli da naš program može da donese bolje sutra".

- Raduje me da je DPS pokazao snagu, da smo osvojili preko 1.000 glasova više nego na parlamentarnim izborima i doneo veliko sutra našoj Crnoj Gori - rekla je Damjanović.

Ponovila je da se nada da će "naći i formirati koaliciju".

- Ako ne sutra, onda će to sutra doći uskoro. Bila mi je čast što sam bnila na čelo Evropskog tima za Nikšić... - kazala je Damjanović.

Kazala je da će joj biti žao "ako sutra ne uspemo da realizujemo naš program".

- Ubeđen sam da je naš program mogao da dovede Nikšić na skali evropskog grada. Gde god se nalazila uvek ću biti za naš Nikšić i Crnu Goru - rekla je Damjanović.

"Ubedljivo smo najjača politička partija u Crnoj Gori"

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić kazao je da "svi oni koji su se nadali brodolomu DPS-a posle parlamentarnih izbora da su se uverili da od toga nema ništa".

- Sa svojim koalicionim partnerima osvojili smo 1.000 glasova više. Sve optužbe koje smo decenijama slušali od naših političkih konkurenata su pale u vodu. Ubedljivo smo najjača politička partija u Crnoj Gori - rekao je Nikolić.

- Ono što ostaje da se vidi jeste da vidimo da li ćemo moći da formiramo vlast. Spremni smo za sve vrste dogovora, postkoalicionih aranžmana, koji se temelje na onom što je poštovanje temeljnih principa Crne Gore... Da li će do formiranja vlasti doći ostaje da se vidi. - rekao je Nikolić.

Video: Mandić: Milo Đukanović je pobeđen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA