≫ 

Preminuo muškarac (57) zbog trovanja plinom u kući u Zagrebu: Jedan mladić reanimiran

Uviđaj će se nastaviti danas

  • 1
Beživotno telo, leš Foto: Pixabay

Plin kao tihi ubica još je jednom pokazao svu svoju moć. Jedan je državljanin BiH preminuo, dok je šest ljudi sinoć spašeno u zadnji čas iz kuće na zagrebačkom Resniku koju je, najverovatnije zbog kvara na bojleru, preplavio ugljen-monoksid.

Sedmorica muškaraca, stranih državljana, završila su hospitalizovana po zagrebačkim bolnicama, a jedan od njih je, kako je potvrdila zagrebačka policija, preminuo, piše Jutarnji.hr.

- U subotu na području Maksimira u Ulici I. Resnik, u kući koja je u vlasništvu žene (66), najverovatnije je došlo do trovanja ugljen-monoksidom sedam državljana Bosne i Hercegovine, od posledica čega je muškarac (57) smrtno stradao, dok su muškarci starosti 42, 33, 26, 24, 22 i 21 godinu prevezeni na bolničko lečenje u zagrebačke bolnice.

Uviđaj će se nastaviti danas - saopštila je zagrebačka policija.

- Čuli smo da je jedan od momaka iz kuće zvao gazdu. Rekao je da im je svima zlo. Kad je nastala cela gungula u ulici, videli smo njega napolju na tremu dok je šest njegovih kolega na podu kuće ležalo u besvesnom stanju.

Puno vozila Hitne pomoći je došlo, samo su ulazili i izlazili, otvarali su se prozori. Došli su i policajci i vatrogasci. Jednog po jednog su odnosili prema vozilima Hitne, dok su jednog mladića i reanimirali. Strašno je sve to izgledalo. Jadni ljudi. Došli su u Zagreb trbuhom za kruhom i onda ih ovo snađe - kaže jedan sused.

Video: Vatrogasci i Hitna pomoć izvlačili ljude iz ruševine: Uznemirujući snimak eksplozije plinske boce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    21. mart 2021 | 17:35

    Plin u kuci i autu nikad nebi ugradio, nema te love.Jadni ljudi, dosli da zarade komad hljeba i ostave zivot, vlasniku kuce prijatelj odrzavao instalacije, sad vidimo kako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA