Policija traga za lažnim hodžom: Ženi (34) skidanje crne magije naplatio 15.000 evra

Modričanka (34) je tražila pomoć od navodnog hodže da joj skine crnu magiju, ali ubrzo je shvatila da joj ništa nije skinuto, izuzev podebljeg novčanog iznosa

  • 9
Tužna žena, plač Foto: Pixabay

Policiji u Modriči prijavljena je nesvakidašnja prevara u kojoj je lakoverna Modričanka ostala bez 30.000 maraka (oko 15.000 evra), piše Srpskainfo.

Prema navodima iz prijave oštećena je, ne sluteći da se radi o beskrupuloznom prevarantu, telefonom pozvala osobu, navodnog hodžu.

Modričanka (34) je tražila pomoć od navodnog hodže da joj skine crnu magiju, ali ubrzo je shvatila da joj ništa nije skinuto, izuzev podebljeg novčanog iznosa.

– Sledeći uputstva preko telefona, oštećena je nepoznatoj osobi dala kovertu u kojoj se nalazilo 30.000 maraka, navodno za usluge uklanjanja crne magije – izjavila je Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Dodaje kako je u toku rad na rasvetljavanju krivičnog dela koje je kvalifikovano kao prevara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    22. mart 2021 | 11:31

    koliko trebas biti glup za ove pare sto je dala

  • Ena

    22. mart 2021 | 11:28

    Koji sud i za sta ?Nju treba na lecenje dok ona veruje u hodze i crnu magiju to je ocito da je psihicki obolela pa sad se zali policiji kao da ju je neko prisilio na to.Nepodrzavam prevarante ali osudjujem ludake koji im veruju i pogotovo veruju u crnu ili belu ili neznam kako je jos nazivaju ta neka magija.Smesnooo

  • Danijel

    22. mart 2021 | 11:16

    😂😂😂 Ovce i treba šišati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA