≫ 

Mladići gurnuli ženu pod tramvaj, jer su mislili da je gej muškarac: Pušteni su na slobodu

Dvojica mladića se sumnjiče da su 28. februara oko 14.10 sati na tramvajskom stajalištu, smatrajući da se radi o dvojici muškaraca, prvo verbalno, a potom i fizički napali muškarca i ženu koji su čekali tramvaj

  • 6
Osumnjičeni Zagreb, tramvaj, potraga Foto: MUP Hrvatske

Istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda pustio je da se brane sa slobode 20-godišnjaka i 19-godišnjaka osumnjičene da su iz netrpeljivosti prema ljudima druge polne orijentacije 28. februara odgurnuli ženu pod tramvaj koji ju je vukao po tlu, piše Hina.

Državno tužilaštvo u Zagrebu podnelo je u subotu istražnom sudiji zagrebačkog Županijskog suda predlog za određivanje istražnog zatvora protiv obojice osumnjičenih zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Ali, sudija je odbio taj predlog i nakon ispitivanja pustio mladiće da se brane sa slobode, saopštilo je tužilaštvo.

Tužilaštvo je dodalo da će se žaliti na rešenje istražnog sudije kojim se osumnjičeni puštaju na slobodu.

Oni se sumnjiče da su 28. februara oko 14.10 sati na tramvajskom stajalištu na Trgu Petra Krešimira IV, smatrajući da se radi o dvojici muškaraca, prvo verbalno, a potom i fizički napali muškarca i ženu koji su čekali tramvaj.

Tužilaštvo je preciziralo da su osumnjičeni prvo izvikivali pogrdne reči ženi i muškarcu nakon čega su ženu gurnuli prema tramvajskim šinama u trenutku kada je nailazio tramvaj.

Žena je udarila u tramvaj i pala između tramvaja i šina nakon čega ju je tramvaj vukao po tlu pa je pritom zadobila više povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. mart 2021 | 18:22

    Sudiji uruciti otkaz i strpati ga 2 godine u zatvor a njih dvojicu zbog pokusaja ubistva jedno 5 godina na robiju da se u zatvoru mogu druziti sa sudijom koji ih je pustio na slobodu.

  • Pih

    22. mart 2021 | 18:06

    Ovaj sudija se konsultuje sa našim sudijama, ipak je to ista škola.

  • TOLE

    22. mart 2021 | 18:28

    Da nalete takvi na mene, jako bih voleo. Napravio bih mornarski cvor sa njima. Cude se ove usljive vlasti zasto gradjani ponekad uzmu pravdu u svoje ruke. Ovo je gore od divljeg zapada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA