Oteli maloletnicu, ubacili je u automobil i pretukli: Policija u Banjaluci uhvatila nasilnike

Brzom akcijom banjalučke policije uhapšeni nasilnici

  • 0
Policija, republika srpska, police Republic Srpska Foto: AFP/Profimedia

Policija u Banjaluci privela je više osoba zbog sumnje da su oteli i pretukli maloletno lice. 

Kako javlja Srpskainfo, sedamnaestogodišnja devojka oteta je sinoć iz kuće u banjalučkom naselju Lazarevo, a zatim ubačena u automobil i pretučena.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je zbog pomenutog slučaja uhapsila četiri osobe. Osumnjičeni N. A. i njegov maloletni sin, koji su bili direktni izvršioci otmice i koji su nesrećnu devojku ugurali u automobil, osumnjičeni su za krivična dela protivpravno lišenje slobode i nasilje u porodici.

Uhapšeni Š. Š. tereti se za nanošenje telesnih povreda i, takođe, protivpravno lišenje slobode. Uhapšeni T. A. osumnjičen je za protivpravno lišenje slobode.

- Prijava je dobijena 31. marta, da je, od strane navedenih osoba, jedno maloletno lice protivpravno lišeno slobode i da su mu nanesene telesne povrede. Efikasnom reakcijom policije lica su pronađena i u toku je kriminalistička obrada nad njima - saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac za maloletnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Centar za socijalni rad Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA