≫ 

Splićanin upucan u glavu, pa izbačen iz vozila na starom putu: Uhapšene dve osobe

Zadobio je teške i po život opasne povrede

  • 0
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Hrvatska policija istražuje stravični slučaj teškog ranjavanja u Klisu kod Splita.

Naime, kako navodi Slobodna Dalmacija muškarac je teško povređen izbačen iz automobila na starom kliškom putu.

On je zadobio prostrelnu ranu glave, a izbačen je iz vozila u blizini tunela. Policija je dojavu o ovom događaju dobila u ponedeljak u 22:54 od ženske osobe, a policija je objavila da su uhapšene dve osobe.

- Oko 22.55 sati zaprimili smo dojavu da je na području Klisa došlo do upotrebe vatrenog oružja i povređivanja muškarca. Policijski službenici su po dobijenoj dojavi izašli na mesto događaja i pronašli muškarca bez svesti s ranom na glavi. Utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjaku koji je odvezen na pružanje lekarske pomoći u splitsku bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne povrede. O događaju je obavešteno Županijsko državno tužilaštvo u Splitu, na mestu događaj je obavljen uviđaj. U službene prostorije dovedene su dve osobe nad kojima je u toku kriminalističko istraživanje - objavila je policija.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, ranjeni muškarac je 32-godišnji B.M. iz Splita koji je policiji već poznat po zloupotrebama opojnih droga.

Svojevremeno je bio u bekstvu od policije kada su policajci Odeljenja za droge zaskočili njega i prijatelja u automobilu te su oni počeli da beže, pri čemu su kroz prozor izbacili vreću u kojoj je bilo 1239.5 grama marihuane, 525.6 grama amfetamina i 100 komada amfetamina u kapsulama.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA