Trojica mladića, od toga 2 maloletnika, napala dečaka (14) u Zadru: Svi su dobili krivične prijave

Devetnaestogodišnjak se sumnjiči da se početkom marta ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru nasilnički ponašao prema napadnutom 14-godišnjaku i fizički ga napao udarajući ga rukama po telu

  • 1
Sudjenje, sud , sudski cekic, pravda, sudija Foto: Shutterstock

Protiv trojice mladića, od kojih su dvojica maloletni, podignute su krivične prijave nakon brutalnog premlaćivanja maloletnika u Zadru, navodi Dnevnik.

Dvojica maloletnika se sumnjiče da su 22. aprila oko 20 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali dečaka udarajući ga rukama po telu i glavi. Naneli su mu povrede koje su u Opštoj bolnici Zadar okvalifikovane kao lake telesne povrede s mogućnošću prekvalifikacije.

Devetnaestogodišnjak se sumnjiči da se početkom marta ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru nasilnički ponašao prema napadnutom 14-godišnjaku i fizički ga napao udarajući ga rukama po telu.

Nakon istrage su dvojica maloletnika predata pritvorskom nadzorniku. Nadležnom državnom tužilaštvu podnosi se krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda u pokušaju.

Pritvorskom nadzorniku je predat i 19-godišnjak, a protiv njega će biti podnesena krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA