≫ 

Pacijent zaražen koronom pobegao iz bolnice u Štipu: Nedugo zatim pronađen mrtav

Telo je pronašao prolaznik i prijavio slučaj policiji

  • 1
Brazil, korona virus, bolnice, bolnica Foto: Tanjug/AP

Jedan pacijent zaražen korona virusom pobegao je iz bolnice u Štipu i nedugo zatim je pronađen mrtav, objavili su lokalni mediji.

Kako navode, 75-godišnji pacijent je oko ponoći pobegao iz štipske kovid bolnice i sat kasnije je pronađen mrtav u jednog od obližnjih ulica.

Telo je pronašao prolaznik i prijavio policiji, koja je prvo pomislila da se radi o pregaženom pešaku zbog vidljivih tragova kočenja u blizini.

Kasnije je, prema Televiziji 24, utvrđeno da se radi o pobeglom kovid pacijentu, koji je bio na kiseoničkoj podršci. Prvi rezultati obdukcije pokazuju da na telu nema vidljivih tragova nasilja, piše agencija Beta, a prenosi portal "021.rs".

Direktor Kliničke bolnice u Štipu Alen Đeorđijev je agenciji MIA potvrdio da je taj pacijent pobegao, navodeći da je izašao na zadnji ulaz.

- Glavni ulaz je uvek zaključan, ali je pacijent uspeo da izađe kroz zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti - rekao je Đeorđijev i istakao da je formirana komisija koja treba da istraži taj slučaj.

Video: Albanska zastava ispred vlade Severne Makedonije

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrki

    25. april 2021 | 07:31

    ma da pobegao kako da ne .Imao snage da pobegne i onda se okliznuo na koru od banane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA