Otac isprobavao novi auto baš na obali Neretve, istom mestu na kom su on i sin sleteli u smrt

Uzeti su uzorci krvi koji će biti poslati na analizu kako bi se utvrdilo da li je otac bio pod uticajem droga ili alkohola

  • 1
Neretva dečak potraga Mostar Printskrin: Avaz.ba

U četvrtak je u kasnim poslepodnevnim časovima obavljena obdukcija tela A. K. (32) iz Mostara i njegovog četvorogodišnjeg sina E.K. koji su tragično stradali u reci Neretvi.

Kako je rečeno iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, utvrđeno je da je reč o klasičnom utapanju, a na telima nema tragova nasilja.

Za Dnevni Avaz je rečeno da su pojedine povrede na telima, najverovatnije, nastale usled prevrtanja automobila. Takođe, uzeti su uzorci krvi koji će biti poslati na analizu kako bi se utvrdilo da li je otac bio pod uticajem droga ili alkohola.

Telefon A. K. koji je pronađen u nedelju, dan od njegovog nestanka, na kružnom toku pre Avijatičarskog mosta, poslat je na veštačenje u Federalnu upravu policije. Iako su okolnosti ove užasne tragedije i dalje nepoznati, ipak, istražitelji su do sada došli do saznanja da je A. K. bio sklon brzoj vožnji. Terenac u kojim je nastradao kupio je svega nekoliko dana pre tragedije.

Jedan svedok je rekao da ga je dan pre tragedije video, upravo, na obali reke Neretve na lokalitetu Čekrk, gde je „isprobavao“ vozilo. Na tom mestu je policija i uočila tragove automobila i, za sada, pretpostavljaju da je isprobavao vozilo, nakon čega je izgubio kontrolu nad upravljačem i sleteo u Neretvu, čiji je vodostaj , tokom petka i subote bio znatno veći. Ronioci koji su izvukli njegovo telo u utorak uočili su da je prednje vetrobransko staklo razbijeno, a primetili su i udubljen krov što je, verovatno, posledica prevrtanja automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA