Maturanti iz Zagreba priredili iznenađenje razrednoj: Pod prozorom škole zapevali "Cesaricu"

Oni su svojoj razrednoj priredili iznenađenje koje ju je oduševilo

  • 0
Maturanti 4. c Klasične gimnazije Zagreb Printskrin: Srednja.hr

Za oko 30.000 hrvatskih maturanata ovo su poslednji dani srednjoškolskog obrazovanja - opraštaju se od mesta i prijatelja s kojima su proveli četiri poslednje godine svog života. Ali i od razrednih koji su im često pomagali da taj put ne bude toliko trnovit. Nezaboravan oproštaj svojoj razrednoj priredili su učenici 4. c zagrebačke Klasične gimnazije.

Širom Hrvatske običaj je darivati razrednog na kraju srednjoškolskog puta. Malo drugačiji poklon od onakvih na kakve smo navikli svojoj razrednoj Ivani Car Jakovljević priredili su maturanti 4. c Klasične gimnazije u Zagrebu.

Oni su joj pod prozorom škole otpevali pesmu "Cesarica", prenosi Srednja.hr.

- Za takav poklon smo se odlučili jer smo bili veoma bliski s razrednom i hteli smo da joj poklonimo nešto originalno kako bi uneli malo veselja u ovu situaciju s pandemijom i proveselili se na način koji je u skladu s okolnostima. Razredna se oduševila i nije zadržavala suze isto kao i svi mi. Ona je poreklom iz Trogira pa smo hteli da je razveselimo i popravimo joj malo ove kišne dane - kaže učenica Sara i dodaje kako im je u svemu pomogla majka od učenice iz razreda, Ružica Gelo Ciglenečki, bez koje ovo nezapamćeno iznenađenje ne bi bilo moguće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA