≫ 

Muškarac uhapšen ispred kuće Krivokapića zbog uznemiravanja: Prošle godine priveden zbog iste stvari

Policija je, navodno, operativno proveravala tu osobu

  • 4
Zdravko Krivokapić Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

Ista osoba koja je danas uhapšena pred porodičnom kućom premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, i u novembru 2020. godina motala se oko tog doma, pretila i vređala suprugu aktuelnog šefa Vlade, saznaju "Vijesti" nezvanično.

Službenici Uprave policije uhapsili su danas muškarca V.Z, koji je ponovo, oko 15 časova, došao ispred iste kuće i takođe vređao suprugu predsednika Vlade.

Sagovornik "Vijesti" tvrdi da je ta osoba u novembru, uoči formiranja Vlade, došla na prag kuće Krivokapića i iznosila zahteve o sastavu izvršne vlasti, pritom preteći i poručujući šta je sve spreman da uradi ukoliko ga ne poslušaju.

Policija je, navodno, operativno proveravala tu osobu.

- Policija je identifikovala ovo lice, prikupila potrebna obaveštenja i utvrdila određene činjenice u vezi sa konkretnim događajem i o svemu upoznala nadležnog državnog tužioca koji se izjasnio da u radnjama i postupanju V.Z. nema elemenata  krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti- saopšteno je iz policije.

Isti muškarac je i kasnije na društvenim mrežama pisao brojne pogrdne komentare na račun Krivokapića...

- Oko 15 sati danas, šunjao se oko kuće, a onda je i pozvonio na kapiju. Nakon što je supruga predsednika Vlade otvorila vrata, ponovo je počeo sa uvredama- rekao je sagovornik Vijesti.

Ubrzo je pozvana policija, pa je ta osoba uhapšena na licu mesta.

- Uprava policije će, shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima, Odluci o određivanju ličnosti, objekata i prostora koje obezbeđuje Uprava policije i drugim podzakonskim aktima, intenzivno preduzimati mere bezbednosne zaštite u odnosu na predsednika Vlade Crne Gore i članove njegove uže porodice- navodi se u saopštenju.

Video: Krivokapić: Vakcine dokaz poštovanja Srbije prema Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA