≫ 

Plenković nakon prepirke sa novinarom napustio konferenciju: "Postali ste malo prebahati"

"Uopšte nisam fiksiran na medije. Malo ste svi skupa postali prebahati. Ovo vi umišljate da meni možete nastupati profesorski", rekao je Plenković pre nego što je napustio konferenciju

  • 0
Hrvatska izbori, Andrej Plenkovic Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Premijer Andrej Plenković ponovo se danas verbalno sukobio sa medijima, a posle prepirke sa izveštačem zagrebačke N1 tv napustio je pres konferenciju.

Premijer je, naime, kritikovao medije da su manipulisali njegovom izjavom o platformi "Možemo", a na pitanje čemu tolika fiksacija na medije, Plenković je odgovorio:

"Ja uopšte nisam fiksiran na medije. Da sam fiksiran, mi ne bi pobeđivali u 15 županija nakon onakvog mandata lani i ne bi rešavali ove probleme koje imamo".

Novinar N1 Hrvoje Krešić rekao je premijeru da, ako već toliko želi da uređuje medije, treba da se javi na konkurs, koji je, kako je rekao, zasad otvoren samo za studente, ali može brzo napredovati u piramidi, na šta je usledio oštar odgovor premijera.

- Gospodine Krešić, već smo ušli u duboke ofsajde. Malo ste svi skupa postali prebahati. Ja govorim kao predsednik vlade, ovo da vi umišljate da možete profesorski nastupati prema meni, to vi sebi objesite kući o neki klin pa gledajte u to - rekao je Plenković i dodao:

"Ono što vi ovde radite je sitni bezobrazluk koji ste sebi danas dopustili, ali više nećete".

Plenković se potom okrenuo i napustio pres konferenciju.

Video: Otvaraju se teretane, kladionice... Hrvatska popušta mere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA