≫ 

Devojka iz Tuzle poslednji put viđena u crvenom "fordu": Mobilni nije dostupan, policija je traži

Poslednji put je locirana u utorak oko jedan sat u naselju Ciljuge Živinice

  • 1
Adisa Atiković Foto: Facebook

Tokom jučerašnjeg dana Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Policijskoj upravi Istok prijavljen je nestanak 23-godišnje Adise Atiković, nastanjene u Gornjoj Tuzli.

Prema poslednjim navodima, poslednji put je locirana u utorak oko jedan sat u naselju Ciljuge Živinice, devojka je bila sa vozilom "ford fiesta" crvene boje.

Kako je za Tuzlanski.ba potvrdio Zijad Atiković, otac nestale devojke, po prijavi nestanka službenici policije kao i druga operativna tela su odmah izašli na terenu, preduzimajući sve istražne radnje.

Otac nestale devojke je istakao da od tri sata ujutru njen mobilni nije dostupan.

Portparolka Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je potvrdila da je slučaj policiji prijavljen juče ujutru u devet sati.

- Policijskoj stanici Istok prijavljeno je da se prekjuče udaljila A. A., rođena 1998. godine iz Tuzle. Službenici preduzimaju potrebne mere na pronalasku osobe - dodala je Kapidžić.

Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o kretanju i boravku ove devojke da ih obaveste na besplatan broj 122.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA