Starac (81) nasrnuo sekirom na radnika obezbeđenja u Prnjavoru: Dva puta ga udario u grudni koš

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

  • 1
Čovek nosi sekiru, sekira, ubistvo Foto: Shutterstock

Dragoje J. (81) iz Prnjavora osumnjičen je za krivično delo ubistvo u pokušaju jer je sekirom nasrnuo na radnika obezbeđenja Nenada G. (38) koji ga je pitao kad će da vrati novac njegovom ocu. Starac je zbog toga sekiru izvadio iz gepeka auta i napao muškarca. Drama se odigrala na parkingu marketa.

Radnik obezbeđenja je uspeo starcu da otme sekiru i da ga obori na zemlju. Napadač je završio u Univerzitetsko kliničkom centru u Banjaluci, pišu Novosti.

Starac je odmah tog dana uhapšen u Kliničkom centru, nakon što je otpušten iz bolnice.

Kako se saznaje, napadnuti muškarac je starca u marketu pitao za novac. Ovaj je uz psovku odgovorio da ga nikad neće vratiti. Nakon toga je ugledao Nenada na parkingu i nasrnuo na njega.

Napadnuti Nenad je zadobio dva udarca sekirom u grudni koš i konstatovane su mu lakše telesne povrede.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da je "D.J. lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju".

- Izlaskom na lice mesta policijski službenici su utvrdili da je lice inicijala D.J. napalo sekirom oštećenog, nakon čega je oštećeni braneći se zadao više udaraca licu D.J. Oštećenom je pružena lekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor - saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Iz policije su dodali da je o svemu obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da je reč o krivičnom delu ubistvo u pokušaju.

Video: Bivši muž napao ženu sekirom jer nije želela da mu se vrati: Molila je da prestane, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    3. jun 2021 | 09:53

    Vidi matorog opasnog vadi sikiricu lopurada stara i napada,a pare ne vraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA