≫ 

Potresni oproštaj od lepotice iz Tuzle: Iz škole se dirljivim rečima oprostili od Adise

Od Adise se potresnim statusom oprostila njena profesorka Dženeta Omerdić, a danas su se oglasili i iz Gimnazije "Ismet Mujezinović" koju je ona pohađala

  • 2
Adisa Atiković Foto: Facebook

Juče je pronađeno telo 23-godišnje Adise Atiković, za kojom je cela Tuzla tragala prethodnih dana. Njeni profesori i prijatelji oprostili su se dirljivim porukama od tragično preminule devojke. 

Cela Tuzla obavijena je tugom nakon što je, posle velike potrage, juče pronađeno telo 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle.

Od Adise se potresnim statusom oprostila njena profesorka Dženeta Omerdić, a danas su se oglasili i iz Gimnazije "Ismet Mujezinović" koju je ona pohađala.

- Veoma nas je rastužila vest da je naša bivša učenica, Adisa Atiković, tragično preminula. Svet je izgubio uspešnu studentkinju, dobru prijateljicu velikodušnog srca i nekog ko je u svom domu bila voljena kći i sestra - rekla je njena profesorka, prenosi Dnevni Avaz.

Ljudi zapravo odu tek kad ih zaborave, a Adisu će njeni profesori uvek pamtiti kao pametnu, osećajnu i dragu osobu čiji je osmeh mogao da razvedri celu učionicu.

- Saosećamo se u boli i žalosti s Adisinom porodicom i naše misli su sa njima u ovim teškim vremenima. Zbogom, naša draga učenice Adisa - poručili su iz Gimnazije "Ismet Mujezinović".

Podsećamo da je telo nesrećne devojke pronađeno juče u njenom vozilu Ford Fiesta, u mestu Ilinčica. Nisu pronađeni bilo kakvi tragovi nasilja na mestu događaja, a iz Tužilaštva TK su kazali da je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Video: Počela potraga za četvorogodišnjakom u Neretvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA