Objavljen snimak pada hrvatskog predsednika sa oklopnog vozila: Obrisao prašinu i nastavio dalje

Na snimku se vidi kako tadašnji premijer Hrvatske Zoran Milanović pada na pod tokom izlaženja iz jednog oklopnog vozila, prilikom posete vojsci

  • 4
Virus Outbreak Croatia Foto: Tanjug/AP

HDZ je jutros na Fejsbuku objavio snimak iz 2013. godine na kom se vidi kako tadašnji premijer, a sadašnji predsednik Hrvatske, Zoran Milanović pada sa oklopnog vozila.  

Na snimku se vidi kako tadašnji premijer Hrvatske Zoran Milanović pada na pod tokom izlaženja iz jednog oklopnog vozila, prilikom posete vojsci. On je u ležernoj odeći krenuo da skače sa vozila i tom prilikom je pao na pod. Milanoviću su odmah vojnici pritrčali u pomoć i pomogli mu da ustane. Kada je ustao, samo je obrisao prašinu sa sebe i nastavio da razgleda naoružanje i razgovara sa vojnicima kao da se ništa nije dogodilo.

U najnovijoj prepirci između Plenkovića i Milanovića, aktuelni predsednik je juče na Fejsbuku objavio da se Plenković tek 2016. godine prvi put popeo na tvrđavu u Kninu i da je tom prilikom čak "uspeo da se junački fotografiše". Ovaj snimak je njihov odgovor na njegovu prozivku, a oni su u opisu videa između ostalog napisali da je "iskompleksiran", prenosi Jutarnji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    4. jun 2021 | 13:51

    Ha ha. Pa nije mu prvi put. Njemu se to izgleda sviđa. Sledeće je skok sa trećeg sprata.

  • Antap

    4. jun 2021 | 14:10

    Video od Bajdena, pa hajde i on da zvekne.

  • Baki

    4. jun 2021 | 14:46

    Kao nije mi nista, a hoce da pukne od sramote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA