≫ 

Naručio piće, pa Đurišiću pucao u potiljak: Kamere snimile ubicu iz kafića?

Đurišić je ubijen u kafani, čiji je bio zakupac

  • 1
Policija, Svetla, Rotacija Foto: PIxabay.com

U kafić Momčila Đurišića (69) u Ulcinju u petak popodne ušao je muškarac za kojim traga policija i naručio piće. Kad se Ulcinjanin okrenuo da mu donese porudžbinu, pucao mu je u potiljak i pobegao.

Nekoliko objekata u blizini tog kafića imaju kamere koje su snimile muškarca kako ulazi u kafić, pišu vijesti.me.

Kako se saznaje, ubica je ušao u lokal kada je Đurišić bio sam. Policija je nedaleko od lokala pronašla pištolj i jaknu, kako je rekao izvor.

- U toku je izuzimanje snimaka sa nadzornih kamera i potraga za osumnjičenim - kazao je sagovornik.

Đurišić je ubijen u kafani, čiji je bio zakupac. Njegovo beživotno telo je pronađeno u petak oko 18 časova i 30 minuta. Sumnja se da je ubijen najmanje sat pre nego što je telo pronađeno.

Iz Uprave policije je rečeno da utvrđuju činjenice o tom događaju, a iz te institucije nisu se zvanično oglašavali o ovom događaju.

Kako pišu Vijesti, žrtvu je pre dve godine pokušao da Dalibor Topljanović. Uhapšen je posle mesec dana zbog sumnje da je pucao u Đurišića. 

Tada je nezvanično rečeno da inspektori sumnjaju da je pokušaj ubistva povezan sa podmetanjem eksplozivne naprave ispod automobila Đurišićevog sina Marka mesec i po ranije.

Ranije je iz Uprave policije rečeno da je prolaznik prijavio "sumnjivu napravu ispod BMW-a ulcinjskih registarskih oznaka". Tada je utvrđeno da taj automobil koristi sin Đurišića, ali ne i kako je eksploziv dospeo ispod tog automobila.

Eksploziv je pronađen na ulici, ispod automobila, ali inspektori nisu sigurni da li je naprava na bilo koji način bila povezana sa tim vozilom.

Drugi Momčilov sin Savo pravosnažno je osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva Kosovara Beće Likaja, marta 2017. godine u Ulcinju.

Prema navodima optužnice, on je Likaja ubio u stanu koji je koristila njegova djevojka Mirnesa Divljanović, ispalivši mu više hitaca u predelu grudi.

Đurišić je u odbrani priznao delo koje mu se stavlja na teret, ali je rekao da se nije desilo na način opisan u optužnici.

Tada je kazao da žali zbog svega što se dogodilo toga dana, što je ponovio i u završnim rečima.

Video: Crnogorska policija traga za čovekom iz snimka koji se dovodi u vezu sa ubistvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA