≫ 

Nesreća u Tešnju: Muškarca u lovu ubio prijatelj

Po okončanju uviđaja biće poznate okolnosti ove tragedije

  • 5
lov lovac puška Foto: Pixabay/andreas160578

U Čifluku kod Tešnja u Bosni i Hercegovini jutros se desila nesreća tokom lova. Lovca je, nesrećnim slučajem, ubio drugi lovac sa kojim je bio u lovu.

Iz policije su ranije naveli da se tragedija desila oko 5.15. Po okončanju uviđaja biće poznate okolnosti ove tragedije, preneo je portal Radio Sarajevo.

Kako prenose mediji, lovca je upucao njegov prijatelj.

Inače, pre nekoliko dana iz Lovačkog društva Kiseljak Tešanj izdali su obaveštenje o tome da počinje lovna sezona na području opštine Tešanj u lovištu kojim rukovodi ovo lovačko društvo.

- Molimo sve izletnike, šetače, berače gljiva, bicikliste, motoriste i sve ostale koji borave u šumi nedeljom, da po mogućnosti, redukuju svoje aktivnosti odnosno da budu naročito oprezni te da, zbog svoje sigurnosti, nose fluorescentne prsluke ili sličnu odeću sa reflektujućim površinama, kako bi bili uočljivi i kako bi se izbegle eventualne neželjene posledice - naveli su u obaveštenju Lovačkog društva Kiseljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    6. jun 2021 | 18:10

    Сви ловци су у обавези да током лова на себи имају прслук флоуросцентне боје тако да ове особе које пуцају у жбун само зато што је нешто шушнуло у њему, су убице а не ловци. Ловац пуца у дивљач онда кад је види.

  • Bora

    6. jun 2021 | 18:52

    Bio sam lovac 40 godina i za to vreme sretao sam se sa lovcima i ubicama koji su zalutali u to društvo. Pravom lovcu ulov nije primarno zadovoljstvo kao ovima koji su zalutali. Postoje pravila i ako ih se pridržavaš ovakvi slučajevi se ne dešavaju.

  • Veky111

    6. jun 2021 | 17:54

    Kod nas kad nekog oš da ubiješ,samo ga pozoveš u lov....Ilija Čvorović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA