≫ 

Ko je Dekster koji je uhapšen u Austriji? Bio na spisku nestalih, sumnjičen za ubistvo

Policiji je pre izvesnog vremena prijavljen njegov nestanak i da se našao na spisku sa oko 15 imena mladića čija sudbina nije bila poznata, a za koje se govorilo da su žrtve Veljka Belivuka

  • 5
Mladić, tužan, kriminalac, zatvor

Foto: Pixabay

Dario Đorđević, zvani Dekster, navodno visokopozicionirani član kavačkog klana, uhapšen je u ponedeljak u okviru policijske istrage u Austriji. Zatečen je sa 10 kolograma heroina i falsifikovanim dokumentima.

Interesantno je da je policiji pre izvesnog vremena prijavljen njegov nestanak i da se našao na spisku sa oko 15 imena mladića čija sudbina nije bila poznata, a za koje se govorilo da su žrtve Veljka Belivuka.

Sumnja se da je Đorđević organizator kriminalne grupe čiji su članovi pre mesec dana uhapšeni u Beču, kao i da je bliski prijatelj Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a navodno je za račun kavačkog klana organizovao ubistva Aleksandra Šarca, Lazara Vukićevića i Dragana Ristića.

Đorđević je 2008. godine učestvovao u sukobu dve grupe ljudi u Kaluđerici, koje su tada označene kao kriminalne bande, a stradala su dva čoveka - Vladimir Dosković i Dalibor Milenković - po jedan sa svake strane, dok su dve osobe povređene. Govorilo se i da je reč o navijačkom sukobu.

U tuči je učestvovalo više od dvadeset momaka. Dve grupe su se sukobile na ledini i praštalo je na sve strane od pucnjave i upaljenih baklji. Policija je pronašla dosta čaura, neke osobe, za koje se sumnja da su pucale, su uhapšene, dok su drugi bili u bekstvu. Đorđević se tada našao među osam uhapšenih za koje se sumnjalo da su počinili teško ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    8. jun 2021 | 11:27

    Ovo na slici je Eminem😂

  • Policajac

    8. jun 2021 | 11:54

    Policija kao na pijaci. Dextera ubio Belivuk,aha ipak nijemuhaosen je u Austriji, znaci bliski su saradnici.

  • Перагеније

    8. jun 2021 | 10:57

    "osam uhapšenih za koje se sumnjalo da su počinili teško ubistvo" - И, шта, сви пуштени да иду кућама?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA