• 4

U toku provera akademskog obrazovanja Sebije Izetbegović

Direktorka KCUS-a našla se u središtu nove afere jer je sumnjivo kako je završila 10 ispita na postdiplomskim studijama u Zagrebu, a koja su joj zatim, za sada prema neutvrđenim informacijama, priznata u Sarajevu

  • 4
Sebija Izetbegović

Foto: Printscreen/Youtube/ Hayat Media BiH

Inspektori Kantonalne uprave za inspekcijske poslove (KUIP) ušli su na Medicinski fakultet u Sarajevu, gde proveravavju akademsko obrazovanje Sebije Izetbegović, direktorke Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, piše sarajevski Avaz.

Llst piše da je inspekcija na fakutet ušla juče i da je kantonalna uprava za inspekcijske poslove, nakon što nije dobila zahtev vlade KS, formirala predmet na inicijativu v.d. direktora KUIP-a Adisa Mešića.

Pozivajući se na svoja saznanja sarajevski dnevik piše da nadzor obavljaju dva inspektora.

Direktorka KCUS-a našla se u središtu nove afere jer je sumnjivo kako je završila 10 ispita na postdiplomskim studijama u Zagrebu, a koja su joj zatim, za sada prema neutvrđenim informacijama, priznata u Sarajevu.

Sporno je kako je studije upisala 2. marta 1993. godine, a već 19. marta položila prvi ispit.

Tačnije, prvi ispit položila je za 17 dana. Ranije je iz ove ustanove u Zagrebu rečeno da Sebija uopšte nije registrovani postdiplomac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    Može li bolan jedna vreća zlata za mog bakira...

  • Alan Ford

    Ptice na grani znaju da je kupila diplomu, ne samo ona, puno ih je pokupovalo diplome u ex Yugi. Zato je sve opljackano i unisteno, postalu smo kao Etiopia, narod kopa po smecu kao nikad pre.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima