≫ 

Ispovest Banjalučanke koju je muž pokušao da zapali: "Benzin mi je ušao u usta"

Nakon što ju je polio benzinom, nesretna žene spasila se od supruga tako što je pobegla u toalet i zaključala se, pa zatim dozivala pomoć.

  • 1
Devojka, maltretiranje, silovanje, žena, nasilje Foto-ilustracija: Shutterstock

Luka L. (40) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu u Banjaluci pokušao da ubije svoju dve godine mlađu suprugu, ali se ona od njega sakrila u toalet. Ona je u izjavi za Srpskainfo otkrila kako se napad dogodio.

- Rekao mi je sad ću te politi benzinom i zapaliti. Kad je on prolazio pored mene osetila sam miris benzina. Ja sam se uspravila u jednom trenutku i on je mene samo pljusnuo, benzin mi je otišao u usta, na lice, po kosi, ispričala je Banjalučanka T.P. koju je pokušao zapaliti nevenčani suprug.

T.P. i dalje ne spava mirno, a u stanu u kom živi i dalje se oseća miris benzina.

Horora, koji je na svu sreću preživela, kroz suze se priseća.

Njen nevenčani suprug, Luka Lovre osumnjičen je da je pokušao da je ubije.

Nakon ispitivanja postupajući tužilac predložio je Okružnom sudu u Banjaluci da odredi pritvor Luki Lovri (40), a koji je osumnjičen da je pokušao ubiti svoju suprugu, rečeno je u OJT Banjaluka.

On je osumnjičeno da je 12. juna u ulici Cara Lazara u Banjaluci, u stanu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebio zapaljivu tečnost kojom je polio vanbračnu suprugu o T.P. (38) iz Banjaluke.

- Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično delo – dodali su u Tužilaštvu.

Nakon što ju je polio benzinom, nesretna žene spasila se od supruga tako što je pobegla u toalet i zaključala se, pa zatim dozivala pomoć.

Njene pozive na sreću je čuo jedan od komšija, tako da je sprečena veća tragedija.

Video: Samoubistvo na Novom Beogradu: Žena skočila sa nadvožnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA