≫ 

Smenjen crnogorski ministar Vladimir Leposavić

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović najavio je bojkot rad Skupštine zbog ove odluke

  • 31
Vladimir Leposavić Crnogorski ministar pravde Printskrin: Youtube/SRPSKA RTV

Smenjen je Ministar ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić.

Za njegov opoziv glasalo je 80 poslanika - 43 za, 27 protiv i 10 uzdržanih.

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović najavio je bojkot rad Skupštine zbog ove odluke.

- Desila se velika prevara glasača od 30. avgusta. Napravljena je neprincipijelna koalicija DPS-a i delova Vlade Crne Gore i zbog toga pozivam ovog momenta sve koji su dobili glasove 30. avgusta građana Crne Gore da se oslobodino DPS-a i sa njiima ne gradimo Crnu Goru da se u najkraćem roku skupimo i donesemo odluku šta ćemo dalje jer smo svi i dalje živi i zdravi i svi smo dobili glasove građana Crne Gore koji nisu očekivali da će DPS smjenjivati naše ministre - rekao je on, prenose Vijesti.

On je dodao da do tada dok se ne dogovore o tome neće ulaziti više u plenum.

- Ako imate bilo ko ovdje novu većinu samo izvolite sa njima. Ko oće sa Frontom može sa nama da se dogovori o svemu. Ovo isto važi i za parlament i za rukovodstvo parlamenta u slučaju da se oglušite o ovo što vam govorimo. Sada resetujemo stanje na nulu i tražimo novi dogovor. Pozdravljamo vas i neka vam je srećan DPS - rekao je Radunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK ZAUVEK

    17. jun 2021 | 21:26

    RECICU VAM IZ INATA JOS UVEK JE SRPSKA SPARTA! PODRSKA LEPOSAVICU

  • Hh

    17. jun 2021 | 21:38

    I usvojena rezolucija o genocidu u Srebrenici,sramota ,sramota i za Leposavića,Srbin ne smeš biti u Crnoj Gori i reći da nije bilo genocida,😢😢😢,užas,šta naš narod trpi

  • Pa šta drugo očekivati od srpskih konvertita iz Crne Gore

    17. jun 2021 | 23:06

    A mnogi su slavili i mislili da se nešto u Crnoj Gori promenilo i da su se vratili svom srpskom identitetu i veri. Mi Srbi nikako da shvatimo da su nam najveći naprijatelji naši srpski izdajnici i konvertiti poput Crnogoraca, Makedonaca i poturčenih Srba tzv. Bošnjaka. Treba da ih se zauvek odreknemo jer su oni u stanju da za šaku zobi i majci zabiju nož u ledja. Čuvajmo naše Srbe iz Bosne i Srbije, to su jedini Srbi koji nose pouzdan junački gen. Crnogorce, Makedonce, tzv. Bošnjake pustimo niz vodu i očistimo žito od kukolja i negativne gene. Moja noga nikad više neće kročiti na taj srpski izdajnički otpad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA