≫ 

Šokantan snimak iz Bjelovara: Na parkingu ispred šoping centra muškarac palicom demolirao auto

Ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima i istraga je u toku

  • 1
Razbijena, kola, vandalizam, krađa, obijanje, razbijanje automobila Foto: Shutterstock

Vika, skakanje po automobilu, razbijanje prozora i limarije palicom... Ovaj divljački prizor danas oko 15 časova šokirao je Bjelovarčane koji su se našli na parkiralištu jednog tržnog centra, piše MojPortal.

Naime, jedan muškarac palicom je razbijao automobil, a dvojica mladića koja su stajala pored njega nisu ga sprečavala u demoliranju vozila. On je palicom razbio svetla, zadnji deo, vetrobransko staklo, a i limarija je oštećena na više mesta. 

Prema tvrdnjama očevidaca, dvojica mladića koja su bila sa muškarcem su posle nekog vremena počeli da skaču po automobilu, međutim ovo kamere nisu snimile. Ono što je posebno zanimljivo je da se ceo incident odvijao svega 200 metara od sedišta Županijske policijske uprave.

Ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima i istraga je u toku.

- Možemo da potvrdimo da je došlo do narušavanja javnog reda i mira. Evidentirali smo prijavu. U toku je prikupljanje dokaza o saučesnicima. Više informacija ćemo imati uskoro - rekli su iz policije.

Video: Nemojte da budete kao ovaj Rus: Zaboravio da toči gorivo, pa demolirao pumpu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA