≫ 

Tuča u Podgorici: Gosti kafića se dohvatili sa policijom i komunalcima, nije se znalo ko koga udara

Po dolasku policije više gostiju je izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te je tokom provere došlo do napada na policijske službenike

  • 5
tuča, policija, komunalna policija, podgorica Foto: Printscreen Facebook/Podgorički vremeplov

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak incedenta koji se 2. jula u večernjim satima dogodio u Podgorici. Zbog napada na službenike policije saslušano je šest osoba.

Kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, po dolasku njihovih pripadnika više gostiju je izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te da je tokom provere došlo do napada na policijske službenike, pa je sa lica mesta dovedeno i saslušano šest osoba, pišu Vijesti.me.

Kako se vidi na snimku, policijski službenik raspravljao se sa dvojicom muškaraca, da bi potom sa strane pritrčalo još nekoliko njih i započelo sukob sa policajcima, što je rezultiralo guranjem i tučom u kojoj više nije moglo da se vidi ko koga napada, a ko razdvaja sukobljene.

- O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V. M. (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. Takođe, slobode je lišen T. E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. M. N. (28) je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru (ometanje policijskih službenika u vršenju službene dužnosti) - saopšteno je iz policije.

Protiv ostala tri lica podneti su prekršajni nalozi za prekršaj iz oblasti Zakona o ličnoj karti, nakon čega su pušteni iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuaiša

    4. jul 2021 | 14:26

    Znači, sutrašnji naslov u vestima, ''Pokušan državni udar u režiji Beograda''...

  • Veki

    4. jul 2021 | 14:16

    Tamo stalno neke tuce i neredi !! Institucije bas jake !!😂

  • Hahaha

    4. jul 2021 | 13:06

    Zar nisu oni svi direktori?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA