Dritan Abazović stigao u posetu Sarajevu

S obzirom na to da je Skupština Crne Gore nedavno usvojila Rezoluciju o Srebrenici predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik saopštio je da se neće sastati sa zvaničnicima Crne Gore

  • 16
Dritan Abazović Dritan Abazović / Printskrin: Youtube/Crno na bijelo

Potpredsednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, stigao je danas u Sarajevo, javlja Klix.ba. S njim je došao i  Đorđe Radulović, šef crnogorske diplomatije.

Abazović je pod jakom policijskom pratnjom došao u glavni grad BiH u popodnevnim satima i odmah se uputio u jedan hotel u centru grada.

On je inače već najavio svoj dolazak u Srebrenicu 11. jula na komemorativni skup u Potočarima gde će se i obratiti okupljenima.

Potpredsednika crnogorske vlade će sutra primiti članovi Predsedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić, a gosti iz Podgorice bi trebalo da se sastanu i sa ministarkom spoljnih poslova BiH Biserom Turković.

S obzirom na to da je Skupština Crne Gore nedavno usvojila Rezoluciju o Srebrenici predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik saopštio je da se neće sastati sa zvaničnicima Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladin

    8. jul 2021 | 15:46

    Dritane, pokloni se i srpskim zrtvama u Kravici, Podrinju ima ij 3.200 sto su pobijeni pod vodjstvom Orica, slobodno se pokloni

  • Несторовић Милутин

    8. jul 2021 | 16:09

    Видим да на ћирилици ништа не може да прође. Штета. Ала вам амери заврћу уши. Него, дритко абазовићи, не враћај се у црну гору, боље је за народ овамо. имаш сарајево, тирану, загреб, приштину. Што не узе оних двадесетак мелеона ономад. Пих.

  • Mišo

    8. jul 2021 | 17:26

    Ode kod svojih nikogovića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA