≫ 

Nikola pronađen mrtav u kući, sin čuo lom: Porodici nije jasno ko je ubio oca troje dece u Lici

Nikola je u kući živeo sa dvoje od troje dece, dok njegova žena radi u Nemačkoj. Komšije kažu da se radi o porodici koja živi mirno

  • 3
hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Policijska istraga radnika PU Ličko-senjske trebalo bi da rasvetli šta se dogodilo danas pre pet sati ujutru u kući porodice Vukadinović u Rapain Klancu na području Brinja i ko je kriv za smrt 52-godišnjeg Nikole Vukadinovića.

Naime, iz PU Ličko-senjske obavestili su javnost da je rano ujutru u porodičnoj kući pronađeno telo 52-godišnjaka sa vidljivim povredama po telu. Na mesto događaja došao je i predstavnik Županijskog državnog tužilaštva kako bi rukovodio uviđajem koji će uključiti razgovore sa susedima i članovima porodice Vukadinović, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran i kako je došlo do tragedije.

Nikola Vukadinović otac je troje dece od kojih dvoje, 20-godišnji sin i 10 godina stara ćerka žive s njim na imanju. Najstarije dete, 24-godišnja ćerka, živi u Senju, a u rodnu kuću je stigla nakon što su joj javili šta se dogodilo njenom ocu.

- Ne znamo šta je moglo da se dogodi. Brat je rekao da je rano jutros čuo neki lom u kući, kao da neko provaljuje, razbija. Otišao je da vidi o čemu se radi i našao je mrtvog oca. Ne možemo ni da naslutimo šta se, zašto i kako dogodilo - rekla je ćerka preminulog za Večernji.

Na mesto tragedije ubrzo su došle i sestre preminulog Nikole, od kojih jedna živi u Otočcu. Supruga preminulog Nikole radi u Nemačkoj i ovih je dana trebalo da dođe na godišnji odmor u Rapain Klanac.

Niko od članova porodice ili suseda ne zna za ikakav spor pokojnog Nikole sa bilo kime. Kažu da je reč o porodici koja mirno živi, bave se poljoprivredom, zajedno rade i ni sa kime nisu bili u sukobu niti im je iko išta zamerao.

- Ne znamo šta se dogodilo, ko je mogao da povredi Nikolu do te mere da je preminuo od povreda. To nam je stvarno misterija - kazali su susedi.

Napominju i da nije reč o mestu gde bi bilo puno migranata, ali da znaju da prolaze tim krajem. Međutim, provala u kuću, koliko znaju, nije bilo, obzirom da je reč o naseljenim mestima gde se ljudi mahom bave poljoprivredom. Ipak, kažu, ništa nije isključeno. Nadaju se da će policija uspeti da rasvetli slučaj koji ih je potresao i zabrinuo.

Video: Kamere snimile ubistvo Srbina: Mladići Milanu prevrnuli džepove pa ga likvidirali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐴

    8. jul 2021 | 16:46

    Pa postrojte decu i pitajte ih ko je od njih troje ubio oca? Ne nagađajte

  • Ilija gromovnik

    8. jul 2021 | 19:10

    U genocidnoj državi to je normalno

  • Jovan

    10. jul 2021 | 11:43

    Ko je posle oluje Srbe koji nisu izbegli jurio po šumama i planini gde su se krili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA