≫ 

Crnogorska policija uhapsila Srbina: Prilikom bežanja bacio 3 kesice, u jednoj bio kokain

Prilikom kontrole udaljio se sa lica mesta

  • 3
Crna gora, Crnogorska policija Foto: Profimedia/Savo PRELEVIC / AFP

Službenici Odeljenja bezbednosti Tivat juče oko 17.30 kontrolisali su bezbednosno interesantno lice koje je odbacio drogu i udaljio se sa lica mesta. Brzom akcijom pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat on je lišen slobode, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policija je juče kontrolisala bezbednosno interesantno lice D. H. (33) državljanina Republike Srbije sa provremenim boravkom u Tivtu, koji je tom prilikom upravljao vozilom marke „VW Golf“.

On se prilikom kontrole udaljio sa lica mesta, odbacivši od sebe tri pvc pakovanja. U jednom se nalazio kokain težine oko 8 grama, a u druge dve marihuana.

D. H. je efikasnom akcijom kriminalističke policije lociran i lišen slobode i njemu se na teret stavlja krivično delo neovalšćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je danas priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost. Pronađeni predmeti biće dostavljeni Forenzičkom Centru radi veštačenja.

Policijski službenici će u narednom periodu intezivirati već započete planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje droge kao i svakog drugog vida zloputrebe

narkotika.

Video: Pao na granici sa 8000 evra: Srbin sa 8 identiteta uhapšen u Milanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    8. jul 2021 | 21:20

    Pa u Crnoj Gori svaki treći radi sa drogom a oni našli da hapse Srbina zbog jedne kesise?!😁

  • Marija

    8. jul 2021 | 21:54

    Uzasan komentar,evo ja ne radim sa drogom i niko koga poznajem!Ajte sad raspalite sa negativnim komentarima o CG i crnogorcima,zbog jednog uhapsenog dilera.Inace ne pripadam onoj sacici ostrascenih idiota koji mrze Srbe,naprotiv...

  • zoks

    9. jul 2021 | 07:03

    Jel naš Srbin ili je njihov,možda je kamenjarski ili kojim slučajem alpski,Srbin je širok pojam nemojte odmah osuđivati Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA