≫ 

Ogavni snimci iz Splita: Tražio vode, udario ženu flašom u glavu i brutalno tukao. Prebio još jednu

Oba napada zabeležena su nadzornim kamerama, policija je u međuvremenu otkrila identitet napadača, ali potraga za njim još uvek traje

  • 26

Na Firulama u Splitu jutros je brutalno pretučena Nevenka M. Napad je snimljen nadzornom kamerom, a njen suprug Damir M, ratni vojni invalid u penziji, nudi 1.000 kuna nagrade za informacije o napadaču.

Napad na nesrećnu ženu dogodio se malo iza 7 sati kada je trebalo da otvori ugostiteljski objekat. Napadač je zamolio za čašu vode, a onda ju je s leđa snažno udario pivskom flašom po glavi. Kada je žena pala, nastavio je da je udara rukama i nogama. Kada su naišle prolaznice, napadač se okrenuo i otišao, piše "Dalmatinski portal".

Policija je u međuvremenu otkrila identitet napadača, ali potraga za njim još traje.

Prema poslednjim informacijama, napadač se kreće u pravcu Srinjina, kroz šikaru prema kamenolomu i području koje pripada Podstrani. Kako piše "Slobodna Dalmacija", pitanje je vremena kada će da bude uhvaćen, budući da policija za njim traga uz pomoć pasa tragača i drona.

Sumnja se da je napadač A. N. (28) iz Gline, ali ta informacija nije zvanično potvrđena od strane policije.

Napao još jednu ženu

Nakon što je brutalno premlatio ženu ispred kafića, mlađi muškarac nasrnuo je na još jednu ženu i teško je povredio, javlja policija. I taj napad snimile su nadzorne kamere.

Policija je izvestila da su oko 7.45 sati dobili dojavu da je u ulici A. B. Šimića muškarac fizički napao ženu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega je pobegao. U ovom napadu je žena zadobila tešku povredu noge, javlja policija, a prenosi "24 sata".

- Sumnjamo da je fizičke napade izvršila ista muška osoba - navode.

Tokom prvog napada veću tragediju verovatno su sprečile turistkinje koje su se umešale.

Damir M, suprug povređene žene, rekao je kako je napadač ženu udarao samo po glavi. Rekao je da se žena sada oseća nešto bolje, imala je potres mozga, te da je boli glava.

- Čuo sam da je naknadno još jedna žena prebijena. Jednostavno ne mogu da verujem šta se događa. Moja supruga je mirna i povučena osoba, a neko se iz čista mira iživljavao nad njom. Bilo mi je mučno da gledam video snimak napada koji je otkrio sve, uključujući i identitet napadača. Nadam se da će policija brzo i efikasno da obavi svoj deo posla, u šta ni najmanje ne sumnjam - rekao je suprug povređene za "Dalmaciju danas".

Kaže da je i sam u stalnom kontaktu s policijom, a napadnuta supruga trebalo bi da da iskaz kada se završi njeno lekarsko ispitivanje.

U toku je kriminalističko istraživanje.

(Telegrafrs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    17. jul 2021 | 16:24

    Realno, zašto je to na naslovnoj strani naših novina

  • Pp

    17. jul 2021 | 16:42

    Samo smrtna kazna za ovakve... Da je ne daj Bože moju ženu ili sestru ovako napao odsekao bih mu i noge i ruke da više nikad nikog ne udari.

  • Nena

    17. jul 2021 | 16:25

    Mora da je bio vakcinisan. Deluje vakcina ocigledno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA