≫ 

Agonija srpskih putnika u Tivtu se nastavlja: Stotine čekalo otkazan let, ne znaju kada će natrag

U trenutku kada im je ova vest saopštena, putnici su već bili ukrcani na let i većina njih je odmah počela da negoduje

  • 35
Montenegro erlajns, Montenegro airlines, devojka, žena, zakasnila na avion Foto-ilustracija: Printskrin: Youtube/ Al Jazeera Balkans, Shutterstock

Nekoliko stotina ljudi večeras je satima čekalo na aerodromu u Tivtu, a većina njih su bili putnici kompanije Er Montenegro. Naime, crnogorska avio-kompanija je odložila letove ka Beogradu, pa se veliki broj putnika odjednom našao u problemu.

Jedna od putnica iz Beograda, rekla je za Telegraf da je avion koji je sinoć oko pola 8 trebalo da poleti iz Tivta za Beograd prvo kasnio sat i po vremena, da bi im kasnije bilo saopšteno da je let otkazan.

U trenutku kada im je ova vest saopštena, putnici su već bili ukrcani na let i većina njih je odmah počela da negoduje.

Još veći bes putnika izazvala je činjenica da im se niko iz avio kompanije Er Montenegro nije obratio, već su sve informacije dobili od radnika na aerodromu u Tivtu.

- Čekali smo u avionu više od sat vremena, onda su nam samo saopštili da treba da izađemo, jer kompanija nema dozvolu da leti noću - rekla je sagovornica Telegrafa.

Ona je dodala da se veliki broj putnika, koji uglavnom imaju srpsko državljanstvo, porodično putovao sa decom, što je izazvalo dodatan stres za ljude jer su morali da smiruju decu koja su se unervozila od čekanja i vrućine.

ER MONTENEGRO BEOGRAD DOLAZAK Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Deo putnika, među kojima je i naša sagovornica, ostao je u Tivtu i rečeno im je da se sutra ujutru pojave na aerodromu, dok je drugi deo putnika autobusom prevezen za Podgoricu.

- Za večeras nema više letova ni iz Podgorice za Beograd, verovatno će im tamo biti obezbeđen smeštaj. Nema šanse da će se danas vratiti za Srbiju - kaže ona.

ER Montengro: Razlog su tehnički problemi i vreme

Podsetimo, slična situacija dogodila se i juče, a kompanija Air Montenegro saopštila je jutros povodom ovog slučaja, da su jučerašnji letovi na relacijama Tivat - Beograd i Beograd - Podgorica otkazani zbog određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteoroloških uslova.

- Jutros je deo putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija - Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku dana - navedeno je danas u saopštenju.

Oni su jutros letom kompanije Er Srbija doputovali u Beograd.

Video: Sa čudovištem oči u oči: Ovaj čovek je avionom uleteo u srce uragana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    18. jul 2021 | 23:47

    Pa vi opet dogodine ista destinacija! Srbin sam iz CG, ponosim se time, ali iz principa, dole vise NE...

  • Sajmon

    18. jul 2021 | 23:47

    Ko vam je kriv kad letite sa njima. Ovo se u Air Serbia nebih dogodilo

  • Zemun

    18. jul 2021 | 23:54

    Svima je obezbeđen smestaj de luxe.Hvala gospodi iz CG

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA