≫ 

Miroslav Škoro podneo ostavku: "Odričem se svih stranačkih funkcija"

On je zatim dodao da ostavku podnosi jer smatra da partiju treba da vodi novo vođstvo

  • 2
Miroslav Škoro Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Miroslav Škoro podneo je ostavku na mesto predsednika Domovinskog pokreta i na sve stranačke funkcije. On je svoju odluku objavio na Fejsbuku, a dodao je i da se odriče prava da bude biran na bilo koju funkciju u stranci.

- Poštovani, ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsednika stranke Domovinski pokret, sa sedištem u Zagrebu, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, s danom 20. jula 2021. godine - piše na početku saopštenja.

On je zatim dodao da ostavku podnosi jer smatra da partiju treba da vodi novo vođstvo.

- Ponosan sam što smo uspeli da oformimo političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna da očuva hrvatske nacionalne interese, vrednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje. Bila mi je velika čast i najiskrenije vam zahvaljujem na ukazanom poverenju, koje sam dobio odlukom da budem prvi predsednik Domovinskog pokreta. U tek nešto više od godinu dana od osnivanja naše stranke, zajedničkim naporima smo ostvarili velike uspehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – niko ne može da nam ospori - piše u saopštenju.

Škoro je na kraju rekao da iako se ovim putem, iz ličnih razloga, odriče prava da bude biran na bilo koju funkciju u stranci, ostaće verni član pokreta i trudiće se da svojim aktivnostima sačuva interese partije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    20. jul 2021 | 17:26

    Odličan pjevač. Uopšte mu nije trebalo da ulazi u politiku.

  • Toni

    20. jul 2021 | 18:25

    Krasno pjeva pogotovo sa tompsonom a još bolje plaće na bini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA