≫ 

Otkriven do sada najveći zasad marihune u Crnoj Gori: 7 plantaža, u porodičnoj kući 3.700 stabljika

Pretresom porodične kuće pronađena je veća količina opojne droge marihuane koja je već bila spremna za prodaju kao i lovački karabin sa dva komada municije

  • 21
plantaže marihuane u Crnoju Gori Foto: Policijska uprava Crne Gore

Do sada najveći zasad marihune otkriven je u Crnoj Gori. Pripadnici policije su upali na jedno imanje i tom prilikom zaplenili skoro 3.700 stabljika marihuane.

Policija je prilikom pretresa kuće lišila slobode M.G. (34) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanje i stavljenje u promet opojnih droga i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Višenedeljna akcija Dvogled uspešno je realizovana danas nakon što je podgorička policija utvrdila činjenično stanje na terenu i izdala naredbu za pretres porodične kuće i imanja osumnjičenog u naselju Rvaši u opštini Cetinje - piše u saopštenju policije.

U saopštenju se dodaje da je dolaskom na imanje zatečeno sedam većih plantaža na kojima su pronađeni zasadi 3.346 stabljika veličine do dva metra i 347 saksija sa zasadima marihuane.

- Preradom i prodajom navedene biljne materije osumnjičeni bi mogao da zaradi višemilionski novčani iznos, pa je na ovaj način sprečeno da navedena droga bude krijumčarena kako na teritoriji Crne Gore tako i u zemljama regiona - rečeno je u saopštenju.

Pretresom porodične kuće pronađena je veća količina opojne droge marihuane koja je već bila spremna za prodaju kao i lovački karabin sa dva komada municije.

- Službenici Centra bezbednosti Podgorica svakodnevno sprovode aktivnosti u cilju sprečavanja prodaje i proizvodnje opojnih droga i u poslednjih mesec dana ovo je treća zaplena sa takozvanih plantaža i tom prilikom su procesuirane četiri osobe osumnjičene da su uzgajale marihuanu na svojim porodičnim imanjima - piše u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. jul 2021 | 17:01

    Al je rodilo😅😅😅

  • D:)

    21. jul 2021 | 17:04

    Mašala! Pravi porodični bizniz!😂😂😂

  • WILSON

    21. jul 2021 | 19:16

    Kako se lepo zeleni (modri se) neki veliki radnik svaka čast...koliko je tu vode trebalo svaki dan,i stajskog đubriva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA