≫ 

Miroslav pomerio ležaljke na plaži u Hrvatskoj, usledio napad žene: "Ovo je moje, ja sam izgradila"

Vidno iznervirana, žena je nakon verbalnog sukoba šutnula kutiju pice prema devojci koja je ležala na plaži

  • 20
5 stvari koje ugođaj na selu čine lepšim Foto: Pixabay

Miroslav Rajh, Zaprešićanin, koji godišnji odmor provodi u Milni na Braču, objavio je na svom Fejsbuku snimak u kojem ga verbalno napada žena zbog toga što je pomerio ležaljke njenih gostiju sa plaže.

Reč je o plaži Hana ispod dvorca Kaštil Jela, prenosi Index. Žena koja se predstavila kao "vlasnica plaže" počela je verbalno da napada ljude koji su se sunčali na plaži, tačnije nekoliko devojaka. Onda joj se obratio čovek koji ju je snimio i rekao da je on pomerio ležaljke.

Vidno iznervirana, žena je nastavila verbalni sukob, a potom je šutnula kutiju pice prema devojci koja je ležala na plaži, da bi nakon toga šutnula i limenku pića i otišla.

Miroslav je u svojoj objavi pojasnio kako je sve počelo:

- Juče, 27. jula 2021. godine, rano ujutro čovek je na državno dobro postavio dve ležaljke i netragom je nestao! Kako nije odmah seo, legao, sunčao se ili kupao, nakon sat vremena oslobodio sam plažu za nadolazeće ljude. Zašto bi neko zauzimao plažu, a nije na njoj?! Pa da! Kada je čovek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke maknute, svoju ljutnju i gnev usmerio je prema tri žene koje su bile u blizini - napisao je Miroslav u objavi i dodao da mu je potom rekao da je upravo on pomerio ležaljke, ali čovek kao da to nije čuo.

- Danas ujutro ista priča! Lepo pozdravi i tako počnemo razgovor i kažem čoveku da je to državno dobro i da ne može tu da stavlja ležaljke. I da nije u redu što je juče napao žene, da sam mu upravo ja maknuo ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm… Uglavnom, napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nežnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena. Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja… I onda dolazi vlasnica plaže - piše u objavi.

 

Što se dogodilo na plaži?

Na snimku se čuje kako se žena, koja sebe naziva vlasnicom plaže, raspravlja i vređa ljude koji su se tu našli.

- Neko je ovde silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k'o cig***. Tamo je gradska plaža - govori dok pokazuje pravac.

Žena potom ističe da plaža ne može da primi više od deset ljudi.

- Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je videti, da ga pljunem, ko je to napravio - nastavlja ona.

Potom se javlja Miroslav Rajh i kaže da je on to napravio.

"Pa kako se usuđujete?" pita ga ona.

"Šta?" odgovara on, na što žena počinje da viče.

"To su naše ležaljke, ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila, ja ne mogu... Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo zbog takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite", govori vidno uznemirena žena.

Na to joj Rajh odgovara da je u pitanju državno dobro.

"Nemojte mi dirati ležaljke. Ne biste smeli, da imate morala, ni biti tu", nastavlja viku žena i naprasno odlazi pa na putu prema nazad šutne kutiju pice i limenku piva koju je neko ostavio.

Video: Ogavni snimak iz Splita: Tražio vode, udario ženu flašom u glavu i brutalno tukao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ulicar

    29. jul 2021 | 13:56

    Gradjanin je 100/ u pravu.Odakle njoj privatna plaza.Treba sve pokaznjavati ko tako razmislja i otima drzavno dobro.

  • Cc

    29. jul 2021 | 13:34

    Pukla zena sta ce

  • 🤡

    29. jul 2021 | 13:43

    Lijepa moja Yuga, u njoj ona nebi smjela pisnut kao dto i nisu, svi su kulturni bili i ponasali se kako treba. Sto je bilo drzavno, svi su postivali to. Ovo danas je gore od divljeg zapada, svojataju plazu koja je drzavna ito javno. Pukao gladni narod totalka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA