≫ 

Danijela pitali koliko mu znači Pelješki most, odgovor o tašti je hit: "Obećala je da će se baciti"

- Mi smo zajedno na letovanju, moje dve kćeri, sin, dva zeta i snaha. Zet koji je bio pred kamerama i moja kći inače žive u Zagrebu. Od juče se šalimo sa tim. On i ja se sjajno slažemo - kaže Joška

  • 3
Pelješki most Foto: dnevnik.hr

Apsolutna zvezda jučerašnjeg dana bio je Danijel iz Komarne koji je pred kamerama televizije izjavio da mu je jako drago što se Pelješki most završava jer je njegova tašta rekla da će se baciti s njega.

Na pitanje koliko mu znači Pelješki most odgovorio je smejući se:

- Meni lično znači puno jer je moja tašta pre 10-15 godina rekla da će se ona, ako se taj most ikad napravi, baciti s njega, pa ja sutra očekujem da se ona napokon baci - rekao je Danijel juče.

Index je u Komarni pronašao taštu, gospođu Jošku Parmać Jerković, koja im je potvrdila da je zaista rekla da će se baciti s mosta ako on ikad bude završen.

- Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda je još nekoliko puta počinjalo da se gradi. Međutim, kada bi se slikanje završilo, sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sedeli na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti - kaže simpatična Joška, trenutno najpopularnija tašta u Hrvatskoj.

 

Kada je najavljeno završenje mosta, na njenu izjavu ju je podsetio sin i pitao da li ima termos za čaj. Zatim su na to mesto došle kamere, a Danijel je pred njima rekao da mu je drago što će se baciti. Iako su mnogi mislili da se ona nakon ove izjave naljutila, ona je medijima otkrila da mu je ona dozvolila da to kaže.

- Mi smo zajedno na letovanju, moje dve kćeri, sin, dva zeta i snaha. Zet koji je bio pred kamerama i moja kći inače žive u Zagrebu. Od juče se šalimo sa tim. On i ja se sjajno slažemo - kaže Joška.

Dodaje da zaista nije verovala da će se most zaista završiti.

Uverena sam da se nikad ne bi završio da nije bilo Evropske unije i Kineza. Eto, zeznuli me Evropa i Kinezi - zaključuje Joška.

Video: Most preko mora: Spojeno dubrovačko primorje sa ostatkom Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    29. jul 2021 | 21:46

    Prelepo izgleda most! A i dobro sam se nasmejala, super su!

  • Праведник

    29. jul 2021 | 20:51

    Ма што газиш ту жену толико? Ћути бре, то ми ташта. Ауууу, што је жилава...

  • Zoran

    30. jul 2021 | 09:08

    To je neka vrsta ustaškog humora, ne razumeem ja to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA