Đukanović demantovao iskaze Hrvatina o Šariću: "Moj klijent nije imao kontakt sa Belivukom"

Hrvatin je u iskazu tvrdio da su Veljko Belivuk i Marko Miljković koristili Šarićevu vilu

  • 6
Darko Šarić

Foto: Marko Todorović

Advokat Darka Šarića Borivoje Đukanović demantovao je navode Bojana Hrvatina da su Veljko Belivuk i Marko Miljković koristili vilu njegovog klijenta.

- Neosporiva je činjenica da Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje - saopštio je Borivoje Đukanović, advokat Darka Šarića, a povodom iskaza Bojana Hrvatina, uhapšenog pripadnika grupe Veljka Belivuka. Hrvatin je u svom navodnom iskazu , u kojem navodi da su uhapšeni vođa navijača Partizana i njegova desna ruka Marko Miljković koristili kuću osuđenog narko-bosa Darka Šarića, prenose Vijesti.

- Predmetno saopštenje sa stanovišta istine ima izričito karakter najgrublje insinuacije, i to u najgorem etimološkom aspektu (zlobna izmišljotina, podmetanje, i dr) - naveo je on i dodao:

- Takođe, činjenica je da su od strane nadležnih organa Republike Srbije, mom klijentu unazad više godina, nezakonito oduzete sve nekretnine koje je posedovao, i prešle u njeno vlasništvo, od kojih je deo i prodat , o čemu su mediji iz Crne Gore kao i regiona, više puta izveštavali. Neistinitost predmetne informacije lako je proverljiva pretragom zvaničnog sajta Uprave za nekretnine Republike Srbije, što je jedini način da se istinito utvrdi, ko je uknjižen kao vlasnik navedene nepokretnosti.

Kako kaže, reč je o izmišljotini.

- Nakon toga, jasno će biti svima, da je predmetna informacija još jedna u nizu beskrupoloznih izmišljotina, tj. brutalnih neistina. Ovakvi i slični isprazni senzacionalistički tekstovi, predstavljaju istovremeno neskriveni, u kontinuitetu više godina medijski grubi atak na Darka Šarića, stigmatizujući istovremeno i njegovu porodicu - navodi se u reagovanju advokata Borivoja Đukanovića, koji zastupa Darka Šarića

Reakcija je usledila pošto su podgoričke Vijesti prenele deo navodnog iskaza uhapšenog Bojana Hrvatina, člana Belivukove grupe koji je navodno dao isnpetkorima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, koji je objavio nedeljnik NIN.

U jednoj rečenici, Hrvatin navodno kaže:

- U kuću koju su koristili Veljko i Marko, a koju im je dao na korišćenje advokat Dejan Lazarević, a koja je vlasništvo Darka Šarića - pričao je Hrvatin, što su preneli drugi mediji, uključujući i podgoričke Vijesti, nakon čega je usledila reakcija Borivoja Đukanovića, pravnog zastupnika Darka Šarića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    1. avgust 2021 | 00:17

    Advokat Đukanović je naivno ali istinito odgovorio, samo je zaboravio cinjenicu da su oduzete vile pod kontrolom drzave a oni koji rade za MUP su ih ocigledno ustupali Brlivuku i Miljkovicu. Hrvatin nije lagao, vila jeste Šariceva ali nije pod njegovom kontrolom. Kao sto sr u Novom Sadu zove Tanurdziceva palata a nema veze s Tanurdzicem jer im je oduzeta iako su sva deca bila u partizanima a on pomagao partizanski pokret. Tako je i Hrvatin koristio termin ŠARIĆEVA VILA, samo nije rekao ko im je davao kljuceve vile. Kao sto vidite i Đukanovic i Hrvatin pricaju istinu, ali nikako da vidimo hapsenje mafije iz MUP i drugih drzavnih organa, ustanova i institucija.

  • Zoks

    1. avgust 2021 | 18:56

    Darko Šarić je jedan gospodin za sve vas klošare.Institucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA