≫ 

Ispovest žene koju je komšija udarao metalnom šipkom: Ćerke ne smeju da izađu iz dvorišta zbog njega

- Govorila sam, udari mene, ubij mene i tada me šipkom udario po glavi - priča Mirela Dubinović

  • 5
Gračanica BiH napad tuča komšija Printskrin: Twitter/Dnevni avaz

Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanica, koju je prekjuče s metalnom šipkom udario u glavu komšija Dž. Dž, tvrdi da je u poslednjih nekoliko godina podnela 20 prijava, ali da on nikada nije osuđivan.

Dubinović kaže da je komšiji, između ostalog, smetao i roštilj.

- Ako naložim, tu je policija. Mi smo se od njih udaljili, napravili smo vikendicu. Čovek mi radi u Sloveniji, a on od njega traži da se potuku, da izgubi papire. To celo selo zna. Bezbroj puta sam ga prijavila policiji. Sa svojim maloletnim sinom, on moju maloletnu žensku decu proganja. Curice ne smeju da izađu iz dvorišta. Naleće s motociklom i na decu i na mene. Imam snimak, kad sam pokazala policiji, čovek se smejao - priča Dubinović za Avaz.

Prema njenim rečima, ćerke ne smeju više ni veš da iznesu.

- On se uhvati za onu stvar i govori "vidite ga". Ja sam sve to policiji govorila, policija nikada ništa nije preduzela. Protiv njega ima 20 prijava, ali nikada nije osuđivan - dodaje Dubinović.

Ona je ponovila da je kritičnog dana krenula s vozilom da izađe iz dvorišta te da joj je muž pomagao, jer je put nepregledan.

- Tada je naišao maloletni sin komšije Dž. Dž. Muž ga je zaustavio da ga ne udarim, iako isprva nije ni zna ko je, jer je imao kacigu. Njegov sin tada mu je rekao "marš". Muž je pozvao oca i kazao mu da mali traži belaja i da nas pusti na miru i tada je sve krenulo - kaže Dubinović.

Kako je ispričala, prvo je krenuo na supruga. Ona je kazala ćerki da snima pa je poleteo i na nju.

- Govorila sam, udari mene, ubij mene i tada me šipkom udario po glavi. Potom je došao u Hitnu pommoć, gde je ganjao muža. Policija zna za njega i da ne smemo da izađemo iz kuće. Preti i deci, ne smemo da podignemo aluzine. Živim u vikendici, ne smem u kuću - kroz suze je kazala Dubinović.

Video: Tuča žena u GSP-u, vozač nije mogao da ih razdvoji, pa dobio po nosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    3. avgust 2021 | 10:38

    Nemam reci sta sve ludaci mogu i sve im je dozvoljeno.Srami se policijo i drzavo kada ovako nesto dopustas da se desava.Nema danas je i ludak zasticen ko beli medved a posten covek nadrljao ko i uvek.ZALOST I SRAMOTA

  • Ns

    3. avgust 2021 | 10:38

    Bravo za policiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA