• 1

Pronađena bomba u dvorištu kuće državnog sekretara MUP-a Crne Gore

O navedenom događaju upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mesta

  • 1
Bomba Crna Gora

Foto: MUP Crne Gore

Policija je večeras oko 20:45 časova obaveštena da je u dvorištu porodične kuće državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Rada Miloševića, u mestu Humci u Nikšiću, pronađena ručna bomba.

Policija preduzima neophodne mere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za pronalazak ručne bombe u dvorištu kuće državnog sekretara MUP-a.

- Odmah po dobijenom obaveštenju na lice mesta izašli su policijski službenici Centra bezbednosti Nikšić i tom prilikom je utvrđeno da se neaktivirana ručna bomba nalazi u bašti porodične kuće Miloševića, nakon čega je obezbeđeno lice mesta - navodi se u saopštenju.

O navedenom događaju upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mesta.

- Službenici Odseka za neeksplodirana ubojna sredstva Direktorata za zaštitu i spašavanje Ministarstva unutrašnjih poslova izuzeli su pronađenu ručnu bombu sovetske proizvodnje i ona će biti predmet daljeg veštačenja - navodi se u saopštenju policije.

U saopštenju se dodaje da je policija u skladu sa standardnim operativnim procedurama, izuzela tragove sa lica mesta radi daljih veštačenja u Forenzički centar.

- U cilju utvrđivanja okolnosti pronalaska navedene ručne bombe policijski službenici su obavili razgovor sa licem koje je pronašlo ručnu bombu i tom prilikom rečenoje da je ona pronađena tokom obavljanja radova u bašti koja se nalazi u dvorištu porodične kuće Miloševića - navedeno je.

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima neophodne mere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milogorac

    Milosevic je srbin opet milovi ne miruju.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima