≫ 

Požar kod Trogira danima goreo: Hrvatu nije bilo dosta, pa podmetnuo još nekoliko, uhapšen je

Utvrđeno je da su požari namerno izazvani

  • 2
Trogir, Hrvatska, Croatia, požar, fire Foto: Tanjug/HINA

Trogirska policija objavila je da je uhapsila 45-godišnjeg muškarca kog sumnjiči da je juče podmetnuo nekoliko požara, navodi Index.

- Policijski službenici Policijske stanice Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je ostvario krivično delo Dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom.

Službenici Policijske stanice Trogir su 5. avgusta u 01.25 sati primili dojavu da se između mesta Rastovac i Mitla vidi nekoliko požara. Na mesto događaja izašli su vatrogasci i policijski službenici.

Juče poslepodne na mestu događaja obavljen je uviđaj i utvrđeno je da su požari namerno izazvani i započelo je kriminalističko istraživanje. U 19 sati policijski službenici su pronašli i uhapsili muškarca koji se dovodio u vezu s požarima.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak počinio krivično delo Dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom i danas je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku - objavila je policija.

Podsetimo, ovde se ne radi o velikom požaru koji je danima goreo kod Trogira, već o požaru koji je izbio juče tokom noći. Gasilo ga je osam vatrogasaca i tri vozila.

Video: Hrvatska: Veliki požar na Čiovu,na terenu 90 vatrogasaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA