Otkriven identitet žena stradalih kod Bijeljine: Poginule monahinja i njena majka

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tela nesretnih žena iz automobila

  • 2
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak uveče dogodila na gradskoj zaobilaznici u Bijeljini poginule su Danica Kešelj (51) i Nada Kešelj (71), njena majka.

Kako se saznaje, Danica Kešelj je bila monahinja, prenosi Srpskainfo.

Još uvek nije utvrđen zvaničan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nesreće, ali se nezvanično saznaje da se automobil "pežo" u jednom trenutku našao na suprotnoj traci kolovoza. Prema prvoj informaciji, došlo je do sudara "pežoa" i "golfa".

Ćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starešina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mesta bilo jezivo, jer su vatrogasci morali da seku delove automobila, da bi vozača D. K, koja je preminula za volanom, izvukli iz vozila, kao i njenu teško povređenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena ćerka, koja je bila za volanom.

Više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tela nesretnih žena, piše Avaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA