Nova nesreća izazvana padom sa kvada: Stradala devojka kod Teslića, bila je suvozač

Uviđajem je utvrđeno da je na šumskom putu došlo do sletanja kvada u usek korita reke Miljkovača

  • 3
Prevrnuto vozilo kvad nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Nikolina M. (24) iz Teslića poginula je, a njen momak Luka K. (23) zadobio je povrede kada su pali sa kvada"outlander" u šumi zvanoj Miljkovača u Buletićima kod Teslića.

Luka je vozio kvad, dok je Nikolina bila suvozač, javljaju Nezavisne novine.

Iz Policijske uprave Doboj, kako je navedeno, rekli su da je nesreća policiji prijavljena juče oko 16 sati iz Doma zdravlja Teslić, koji su ih obavestili da je u navedenu ustanovu dovezena devojka koje ne daje znakove života.

- Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala N.M. sa područja opštine Teslić koja se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljao L.K. sa područja opštine Teslić - navedeno je iz PU Doboj.

Naime, obavljenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do sletanja kvada u usek korita reke Miljkovača, usled čega je došlo do prevrtanja i pada sa vozila vozača i putnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. avgust 2021 | 14:14

    I dalje tvrdim da je sigurnije voziti motor na dva tocka od 1.100 kubika🏍️ nego kvad,sobzirom da sam sve vozio

  • X

    8. avgust 2021 | 13:46

    Tesko da mozes da doneses zakon da zabranis rentanje Quadova..al eto bar neki savet jaka je to masina i ako ga nikad nisi vozio i nemoras ..Slicno je sa sankama za sneg..u Kanadi i Usa pogine na desetine svake god jer jurcaju i nevide zicanu ogdradu...

  • Ris

    8. avgust 2021 | 13:52

    Idealno vozilo za stradanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA