≫ 

Tuča u moru kod Zadra: Policajci posle nekoliko sati pronašla telo muškarca u vodi

Oko 6 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je telo muškarca s povredama koje upućuju na nasilnu smrt

  • 0
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo Foto ilustracija: Shutterstock

Policija u Zadru primila je noćas oko 1 sat posle ponoći dojavu o tuči u moru u bluzini svetionika u Selinama, navodi Večernji list.

Odmah po primljenoj dojavi, policajci su izašli na mesto događaja gde su zatečene dve osobe. Prikupljenim obaveštenjima došlo se do saznanja da je u događaju učestvovala još jedna osoba koja nije pronađena. U potragu za osobom, na kopnu i moru, uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mesta događaja, oko 6.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je telo muške osobe s povredama koje upućuju na nasilnu smrt. Na mestu događaja policajci su obavili uviđaj. Telo muške osobe prevezeno je na Odeljenje patologije u Opštu bolnicu Zadar, gde će danas biti obavljena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima, reč je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici, u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Zadru, sprovode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja.

Uhapšeni supružnici

- U službene prostorije policije dovedene su dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici, u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Zadru, sprovode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja, istakla je portparolka zadarske policije Ivana Grbin.

Sve tri osobe su, prema nezvaničnim informacijama, iz unutrašnjosti Hrvatske. Još nije poznato u kakvoj su vezi supružnici sa ubijenim. Navodno je svemu kumovao alkohol.

Na mestu događaja policijski službenici provode uviđaj. Telo muškarca prevezeno je na Odeljenje patologije u Opštu bolnicu Zadar, gde će danas biti provedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

(Tečlgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA